Πώς οι στιγμές στο σπίτι γίνονται ακόμη πιο «sparkling»

Πώς οι στιγμές στο σπίτι γίνονται ακόμη πιο «sparkling»

Περισσότερες στιγμές απόλαυσης. 

Περισσότερος χρόνος στο σπίτι σημαίνει περισσότερος χρόνος για προσωπική περιποίηση, χαλάρωση και στιγμές απόλαυσης. Με λίγα λόγια, η ευκαιρία που ενδεχομένως έψαχνες, να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου!

Έχεις, λοιπόν, κάθε λόγο να δημιουργήσεις για εσένα ένα περισσότερο απολαυστικό καθημερινό πρόγραμμα, που θα δίνει ώθηση στις στιγμές σου, θα σε αναζωογονεί και θα κρατά τη διάθεσή σου ανεβασμένη.

Ώρα για me time, λοιπόν, και αν χρειάζεσαι έμπνευση, αρκεί να ρίξεις μια ματιά παρακάτω για να ανακαλύψεις τι περιλαμβάνει πλέον το δικό μου καθημερινό πρόγραμμα και να βρεις νέους τρόπους που μπορούν να κάνουν και τη δική σου ζωή, πιο απολαυστική και sparkling!

Οι συνδυασμοί που κάνουν το 24ωρο στο σπίτι πιο απολαυστικό

Κάθε πρωί το ξυπνητήρι χτυπά, κλασικά πλέον, στις 7.30 -εκτός Σαββατοκύριακου, βέβαια. Σηκώνομαι από το κρεβάτι και σπεύδω στην κουζίνα. Τώρα έχω πλέον τον χρόνο να απολαμβάνω ένα πλούσιο πρωινό πριν ανοίξω τον υπολογιστή και αυτό ακριβώς κάνω. Προετοιμάζω το porridge μου, στο οποίο προσθέτω μήλο ή μπανάνα, ταχίνι, λίγο μέλι και κανέλα.

Μετά το πρωινό μου ξεκινάω δουλεία και προτού το καταλάβω… έχει πάει μεσημέρι. Κάθε μέρα, λοιπόν, λίγο μετά τη μία, φροντίζω να παίρνω τον χρόνο μου για να χαλαρώνω και να απολαμβάνω κάποια light και υγιεινή διατροφική επιλογή, την οποία συνδυάζω με ΑΥΡΑ Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό και πειραματίζομαι με φρούτα και λαχανικά, που προσφέρουν άρωμα, φρεσκάδα και βιταμίνες, απογειώνοντας τη γεύση του!

Γενικά, μεριμνώ ώστε να υπάρχουν πάντα στα ντουλάπια της κουζίνας μου και στο ψυγείο του σπιτιού, healthy και δροσιστικές επιλογές. Σε ό,τι αφορά στα μεσημεριανά μου γεύματα και σνακς, λοιπόν, συνήθως επιλέγω λίγα λαχανικά -τα οποία έχω φροντίσει από την προηγούμενη μέρα να βρίσκονται ήδη κομμένα και καθαρισμένα στο ψυγείο- και ψητό κοτόπουλο. Μία εναλλακτική επιλογή είναι το να βάζω σε ένα κράκερ μερικές φέτες αβοκάντο και λίγη ρίγανη στην κορυφή. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς!

Όσο για τα ροφήματά μου, προτιμώ light και αναζωογονητικούς συνδυασμούς, που εκπλήσσουν ευχάριστα τις αισθήσεις και δίνουν λίγο παραπάνω sparkle στις στιγμές μου. Γεμίζω, λοιπόν, ένα μεγάλο ποτήρι με ΑΥΡΑ Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό και προσθέτω μία φέτα από πορτοκάλι και δύο φέτες λεμόνι για αναζωογόνηση και έξτρα βιταμίνες.

avrarrara

Απογεύματα με γυμναστική, me time και beauté

Τα απογεύματά μου, φροντίζω να βρίσκω πάντα ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό μου. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα ήπια γυμναστική και στη συνέχεια, chill και αναζωογόνηση.

Πώς ακριβώς γυμνάζομαι στο σπίτι; Αρχικά, τακτοποιώ το σαλόνι μου και στη συνέχεια, τοποθετώ το κινητό σε ένα άνετο σημείο και κάνω γιόγκα ή πιλάτες με τη βοήθεια κάποιου fitness app. Όταν η άσκηση τελειώνει, γεμίζω ένα ποτήρι με ΑΥΡΑ Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό και προσθέτω σε αυτό τρεις λεπτοκομμένες φέτες αγγούρι και τέσσερα με έξι φύλλα δυόσμου, για την απαραίτητη φρεσκάδα και ενυδάτωση που χρειάζομαι μετά το workout.

aaaaavraaa

Κάποια απογεύματα, βέβαια, αφήνω το πρόγραμμα τελείως χαλαρό και επιλέγω να περνώ ποιοτικό me time, επενδύοντας στην προσωπική μου περιποίηση. Απολαμβάνω, λοιπόν, το αγαπημένο μου ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό, προσθέτοντας σε ένα ποτήρι berries και λίγα σπόρια ροδιού για επιπλέον γεύση και αντιοξειδωτικά, και κάνω beauté, ετοιμάζοντας τα δικά μου φυτικά scrub ή περνώντας μερικές pampering στιγμές στη μπανιέρα.

aaaavvvvvvvra

Τα υπόλοιπα απογεύματα της εβδομάδας, επιλέγω να χαλαρώνω ακούγοντας μουσική, βλέποντας μια ταινία ή διαβάζοντας ένα βιβλίο. Τα απογεύματα χαλάρωσης συνοδεύονται πάντα, βέβαια, από μία δροσιστική επιλογή, όπως αυτή του ΑΥΡΑ Ανθρακούχου Φυσικού μεταλλικού νερού με τρεις λεπτοκομμένες φέτες πράσινου μήλου και μία φέτα pink grapefruit.

aaaaavvvvvrrraaaa

Αυτές είναι οι νέες καθημερινές συνήθειες που κάνουν τη ζωή μου εντός λίγο πιο απολαυστική και σίγουρα, περισσότερο sparkling. Δεν χρειάζεται να κάνεις μεγάλες αλλαγές για να νιώσεις λίγο πιο όμορφα. Αξιοποίησε τον χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου, για να φροντίσεις τον εαυτό σου και προσπάθησε να συνοδεύεις τις στιγμές σου στο σπίτι με ενδιαφέρουσες και αναζωογονητικές επιλογές. Με λίγα λόγια λοιπόν, enjoy sparkling moments at home!