Οι συνταγές και οι συνήθειες που θα κάνουν την ΑΥΡΑ της ημέρας σου πιο sparkling!

Οι συνταγές και οι συνήθειες που θα κάνουν την ΑΥΡΑ της ημέρας σου πιο sparkling!

Ψάχνεις τρόπους για να κάνεις την ημέρα σου πιο αναζωογονητική και απολαυστική; Οι επιλογές είναι πολλές και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να δώσεις μία sparkling «νότα» στις στιγμές σου, είναι να εξοπλιστείς με θετική διάθεση και να φροντίσεις να έχεις στο πλευρό σου τους κατάλληλους «συμμάχους», υιοθετώντας παράλληλα νέες, wellness συνήθειες.

Από ένα DIY scrub με φυσικά υλικά που θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σου σε μία healthy και θρεπτική σαλάτα με κινόα και από ασκήσεις pilates για επιπλέον wellbeing σε ποιοτικό me time που σε χαλαρώνει, όπως το διάβασμα ενός βιβλίου.

aaavraaa

Δεν είναι δύσκολο να κάνεις την αρχή προς έναν πιο ωφέλιμο και απολαυστικό τρόπο ζωής, γεμάτο wellness και refreshing στιγμές. Αρκεί να υιοθετήσεις μερικές νέες συνήθειες και να φροντίσεις να συνοδεύεις στο εξής την κάθε σου στιγμή με τις κατάλληλες, sparkling συνταγές, δηλαδή εκείνες που μπορούν να σε αναζωογονήσουν από μέσα προς τα έξω και να σε κάνουν να νιώσεις ακόμη περισσότερη ευεξία.

aaaaavvvra

Ένα ποτήρι ΑΥΡΑ Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό με ροδέλες από λεμόνι και πορτοκάλι ή εναλλακτικά με πράσινο μήλο και pink grapefruit, με αγγούρι και δυόσμο ή με blackberries, raspberries και ρόδι, αποτελούν τις refreshing προσθήκες που θα σε βοηθήσουν να απολαμβάνεις ακόμη περισσότερες wellbeing στιγμές κάθε μέρα και θα κάνουν την ΑΥΡΑ της ημέρας σου πιο sparkling!

aaavvvvra

Δες, λοιπόν, το βίντεο που ακολουθεί, ανακάλυψε τις δικές μας νέες, wellness συνήθειες και μάθε τις αναζωογονητικές και γεμάτες βιταμίνες συνταγές, που δίνουν ώθηση στην καθημερινότητά μας και κάνουν την ΑΥΡΑ της ημέρας μας sparkling!

Relax and enjoy your sparkling moments!