Jennifer Lopez: Τα μυστικά για τη συγκλονιστική της εμφάνιση, μόλις αποκαλύφθηκαν

Jennifer Lopez: Τα μυστικά για τη συγκλονιστική της εμφάνιση, μόλις αποκαλύφθηκαν

Ποια τρία πράγματα έχει κόψει μαχαίρι;

Είναι γεγονός ότι κάθε φορά που βλέπουμε φωτογραφίες της 51χρονης πια Jennifer Lopez, δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό αλλά και τον θαυμασμό μας, για την αψεγάδιαστη εμφάνιση, και την άψογη φόρμα στην οποία έχει καταφέρει να βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μία γυναίκα πρότυπο η οποία μέσα από τη σκληρή δουλειά έχει καταφέρει πολλά στη ζωή της. Ένα από αυτά, είναι να μοιάζει τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη!

Αναμφισβήτητα τα γονίδια παίζουν σπουδαίο ρόλο, αλλά όσο κι αν αυτό θα μας βόλευε, δεν είναι μόνο το καλό DNA υπεύθυνο για την εμφάνιση αυτή. Η διάσημη τραγουδίστρια ακολουθεί ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής, από το οποίο δεν παρεκκλίνει ποτέ, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι συνεργάτες της.

Όπως αποκαλύπτει η personal trainer των stars, Tracy Anderson, η Lopez γυμνάζεται τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάτι που όπως η ίδια υποστηρίζει την κάνει πολύ χαρούμενη. Επίσης, λατρεύει τον χορό, ο οποίος θεωρείται μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους άσκησης. Όσον αφορά στη διατροφή της το πρωινό της περιλαμβάνει ένα milk shake σοκολάτας των 90 μόλις θερμίδων, το οποίο αποτελείται από γάλα από κινόα ή εναλλακτικά νερό. Όπως και η ίδια η Jennifer έχει αποκαλύψει, μέχρι την ώρα του μεσημεριανού κυριολεκτικά λιμοκτονεί.

giphy 1

Όσον αφορά στο μεσημεριανό, περιλαμβάνει πρωτεΐνη, σαλάτες και φυσικά βιολογικά προϊόντα, μιας και η διατροφολόγος της προσπαθεί να ενισχύσει τον οργανισμό της με όσο το δυνατόν περισσότερα θρεπτικά συστατικά ώστε να καταφέρνει να ανταποκρίνεται στις αυξημένες της υποχρεώσεις.

Το νερό επίσης παίζει σπουδαίο ρόλο στη διατροφή της star, όπως επίσης και ο ύπνος. Όπως έχει και η ίδια τονίσει, αν δεν κοιμηθεί τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα μπορεί να τρελαθεί από την κούραση και την εξάντληση. Συνήθως πάντως, καταφέρνει να κοιμάται γύρω στις 7 ώρες.

Τέλος, για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της, που τόσος λόγος γίνεται, εκτός φυσικά από τα προϊόντα και τις διάφορες θεραπείες, που έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητα, το μυστικό της είναι η πλήρης αποχή από καφέ, αλκοόλ και κάπνισμα, ενώ δεν ξεχνά ποτέ το αντηλιακό της.