Violife: Απόλαυση για όλους…και vegan!

Violife: Απόλαυση για όλους…και vegan!

Εσύ πώς το θες; Λιωμένο ή τριμμένο; Αλμυρό ή γλυκό; Όπως και να το θες ....τώρα όλοι το απολαμβάνουν το ίδιο: Violife, απόλαυση για όλους...και vegan!

Με μακρά ιστορία που ξεκινάει πριν από 30 χρόνια στη Δράμα, όπου και συνεχίζουν να παράγονται, τα προϊόντα Violife είναι η ιδανική επιλογή όχι μόνο για τους vegans, αλλά και για όσους θέλουν να μειώσουν την κατανάλωση ζωικών προϊόντων, όπως τα γαλακτοκομικά, χωρίς να θυσιάσουν τη νοστιμιά και την απόλαυση από τη ζωή τους.

Τα προϊόντα Violife, όπως μας προδιαθέτει το όνομά τους ─ «Vio-» όπως Βίος και «-life» όπως Ζωή, μας βοηθούν να γευτούμε τη ...ζωή στο τετράγωνο!

Τα Violife - διεθνώς πολυβραβευμένα στην κατηγορία «vegan τυρί», είναι τόσο γευστικά που όλοι μπορούν να τα απολαύσουν, αλλά είναι και 100% vegan, άρα δεν περιέχουν κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης. Επίσης, δεν περιέχουν συντηρητικά, λακτόζη, γλουτένη, σόγια, ξηρούς καρπούς ή άλλα κοινά αλλεργιογόνα. Έχουν ως βάση το έλαιο καρύδας και περιέχουν βιταμίνη B12.

Έχουν μοντέρνα εμφάνιση, συσκευασίες εύκολες στη χρήση και είναι πλέον διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα στα μεγάλα σούπερ μάρκετ, αλλά και σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.

AD VIOLIFE 04 21 l

Η λαχταριστή σειρά προϊόντων Violife 100% vegan περιλαμβάνει:

  • Το Violife Τριμμένο Original, ιδανική επιλογή για να συνοδεύσει μια λαχταριστή πίτσα, πεντανόστιμες μακαρονάδες φούρνου, λαζάνια, παστίτσιο αλλά και πίτες.
  • Το Violife σε φέτες με γεύση Gouda, ιδανική επιλογή για ένα απολαυστικό σάντουιτς, τοστ ή ακόμα και πάνω σε κράκερ.
  • Το Violife σε φέτες με γεύση Cheddar ιδανικό σε ένα απολαυστικό burger, σε λαχταριστές πατάτες ή πάνω σε κράκερ.
  • Το Violife Creamy Original, με την κρεμώδη υφή έτοιμο για επάλειψη σε ψωμί και εξίσου ιδανικό στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική (π.χ. σε cheesecake).
  • Το Violife Cocospread, με την πλούσια σοκολατένια γεύση και απαλή υφή, αλλά με λιγότερη ζάχαρη, λιπαρά και θερμίδες, για να μπορεί κανείς να το απολαύσει επάνω στο ψωμί ή σε cupcakes, τούρτες και οποιοδήποτε άλλο σοκολατένιο γλυκό.
  • Το Violife Creamy Greek White συνδυάζει την αγαπημένη γεύση και την κρεμώδη υφή για να το απολαύσετε σε πίτες, σε έναν διαφορετικό ντάκο ή στη χωριάτικη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση για τυροσαλάτα ή τυροκαυτερή.

Για να γνωρίσετε όλη τη σειρά των προϊόντων Violife, αλλά και για να βρείτε λαχταριστές vegan συνταγές επισκεφτείτε το site: https://violifefoods.com/el

#violife #violifegreece #apolaushgiaolous

AD VIOLIFE 04 21 p

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ UPFIELD

Στην Upfield, στόχος μας είναι να βοηθάμε τους ανθρώπους να είναι πιο ευτυχισμένοι και υγιείς, προσφέροντάς τους θρεπτικά και νόστιμα φυτικά προϊόντα, που είναι καλύτερα για εμάς και για τον πλανήτη. Είμαστε ο μεγαλύτερος όμιλος παραγωγής και εμπορίας τροφίμων φυτικής προέλευσης στον κόσμο, ιδιαίτερα στην κατηγορία φυτικών προϊόντων επάλειψης (spreads) & φυτικών μη-γαλακτοκομικών προϊόντων εναλλακτικών των τυριών, με περισσότερες από 100 μάρκες, όπως Flora, Rama, Blue Band, Proactiv, Becel, I Can’t Believe It’s Not Butter, Country Crock και Violife, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών στην Ελλάδα εμπορικών σημάτων Βιτάμ, Άλτις και Becel ProActiv. Με έδρα το Άμστερνταμ, διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε περισσότερες από 95 χώρες και έχουμε 15 εργοστάσια παραγωγής σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 4200 υπαλλήλους, από τους οποίους οι 116 εργάζονται στην Upfield Hellas, στα κεντρικά γραφεία μας στην Καλλιθέα και στο εργοστάσιο του Φαλήρου, ενώ η Arivia – μέλος και αυτή του διεθνούς οργανισμού εταιρειών Upfield από το 2020, με σύνολο 700 εργαζομένων και εργοστάσιο στη Δράμα, παράγει και εμπορεύεται τα προιόντα φυτικής προέλευσης VIOLIFE, τα οποία εξάγει σε πάνω από 60 χώρες στον κόσμο. Από το 1871, είμαστε ηγέτες στην κατηγορία των spreads, γεγονός που μας δίνει ασύγκριτη εμπειρία, τεχνογνωσία και έμπνευση. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε σε αυτήν τη νέα εποχή που επικεντρώνεται στην παροχή πιο υγιεινών προϊόντων, τα οποία έχουν υπέροχη γεύση και ανώτερη ποιότητα. Αυτό μας βοηθά να επιτύχουμε την αποστολή μας που είναι να δημιουργήσουμε ένα "Καλύτερο μέλλον με βάση τη φυτική διατροφή". Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας www.upfield.com.