Μακεδονικό Ταχίνι: 3+1 λόγοι για να το εντάξεις ASAP στη διατροφή σου

Μακεδονικό Ταχίνι: 3+1 λόγοι για να το εντάξεις ASAP στη διατροφή σου

Αν αναρωτιέσαι γιατί το συγκεκριμένο προϊόν έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τα πιάτα μου, παρακάτω θα βρεις 4 λόγους που θα σε πείσουν να το προσθέσεις ASAP στη διατροφή σου, απολαμβάνοντας τη διαφορά, κάθε φορά!

Όσες από εμάς έχουμε μετατρέψει την έννοια του «wellness» σε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, γνωρίζουμε καλά πως η διατροφή μας αποτελεί τον βασικό πυλώνα πάνω στον οποίο βασίζεται αυτή η επιλογή. Τα ημερήσια γεύματά μας, καθώς και τα συστατικά που εκείνα περιέχουν, είναι για εμάς οι γευστικοί «σύμμαχοι», οι οποίοι μας επιτρέπουν να παραμένουμε συνεπείς στην υπόσχεση ευεξίας που έχουμε δώσει στον εαυτό μας.

Παρ’ όλα αυτά, θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφέρω πως υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα είδη τροφών, στα οποία έχουμε μεγαλύτερη «αδυναμία» και δεν λείπουν ποτέ από το ντουλάπι της κουζίνας μας. Μιλώντας για τις δικές μου wellness γευστικές προτιμήσεις, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το Μακεδονικό Ταχίνι βρίσκεται με διαφορά στην κορυφή της λίστας μου, αφού αρκεί να φάω μία γενναία κουταλιά το πρωί, για να ξεκινήσω με περισσότερη ενέργεια και όρεξη το πρόγραμμά μου.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, γιατί το συγκεκριμένο προϊόν έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τα πιάτα μου, παρακάτω θα βρεις 4 λόγους που θα σε πείσουν να το προσθέσεις ASAP στη διατροφή σου, απολαμβάνοντας τη διαφορά κάθε φορά!

photo 1
  1. Είναι ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας

Το Μακεδονικό Ταχίνι παράγεται στην πιο σύγχρονη μονάδα-πρότυπο επεξεργασίας και μεταποίησης σουσαμιού παγκοσμίως, που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τεχνολογία αιχμής με την παραδοσιακή μέθοδο άλεσης. Καθ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής του πραγματοποιούνται συστηματικοί έλεγχοι, που διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος. Ιδιαίτερη σημασία, ακόμη, δίνεται στις κατάλληλες συνθήκες αποθήκευσης του σουσαμιού, στο καλό πλύσιμό του με καθαρό πόσιμο νερό καθώς και στα πολλαπλά στάδια καθαρισμού του που συνδυάζουν διαφορετικές τεχνολογίες, απομακρύνοντας ξένα σώματα όπως χώμα, φύλλα και κλαδάκια.

  1. Διαθέτει ασύγκριτη γεύση

Για την παραγωγή του Μακεδονικού Ταχινιού χρησιμοποιούνται οι καλύτερες ποικιλίες σουσαμιού παγκοσμίως, με την καλύτερη γεύση. Το σουσάμι πλένεται με καθαρό, πόσιμο νερό ενώ σε κανένα στάδιο της επεξεργασίας δεν χρησιμοποιούνται χημικά ή άλλα πρόσθετα. Έτσι, κάθε σπόρος καθαρίζεται και αποφλοιώνεται με τον πιο φυσικό τρόπο, βγάζοντας τα πλούσια αρώματά του χωρίς την χρήση ή παρουσία πρόσθετων που αλλοιώνουν τον αυθεντικό χαρακτήρα του. Ακόμα, μέσω πρωτοποριακής διαδικασίας που ακολουθείται, κάθε σπόρος ψήνεται ομοιόμορφα και αποκτά την μοναδική, ελαφρώς καβουρδισμένη γεύση που τον χαρακτηρίζει.

QUEEN 1
  1. Συνδυάζει μοναδικά την παράδοση με την τεχνολογία

Μία ακόμη λεπτομέρεια που κάνει το Μακεδονικό Ταχίνι να ξεχωρίζει, σχετίζεται με τη διαδικασία παραγωγής του, η οποία ουσιαστικά «παντρεύει» την τεχνολογία αιχμής με την παράδοση. Τι θα έλεγες, για παράδειγμα, αν μάθαινες ότι η ειδική πέτρα που αλέθει το σουσάμι για το Μακεδονικό Ταχίνι προέρχεται από τη Μικρά Ασία και είναι περίτεχνα σκαλισμένη, ώστε να χαρίζει στο ταχίνι την αυθεντική γεύση και τα μοναδικά, φίνα αρώματα που το κάνουν να ξεχωρίζει από το 1924;

4. Διαθέτει ποικιλία γεύσεων

Το Μακεδονικό Ταχίνι διαθέτει γεύσεις για όλες τις προτιμήσεις! Εάν είσαι λάτρης του κακάο, τότε θα εκτιμήσεις την ασύγκριτη γεύση που προσφέρει το Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο. Για αυτούς που δηλώνουν «sweet tooth» το Μακεδονικό Ταχίνι με Μέλι αποτελεί την ιδανική επιλογή. Ενώ για όσους αγαπούν τις φρουτώδεις γεύσεις, οφείλουν να δοκιμάσουν το Μακεδονικό Ταχίνι με Πορτοκάλι.

Νομίζω ότι πλέον έχεις αρκετούς λόγους για να προσθέσεις το Μακεδονικό Ταχίνι ASAP στη λίστα με τα ψώνια σου, απολαμβάνοντας τη διαφορά κάθε φορά. Έτσι, όχι μόνο θα «θωρακίσεις» τον οργανισμό σου με τον πιο φυσικό τρόπο, αλλά θα ανακαλύψεις νόστιμα και υγιεινά πιάτα, τα οποία συμβάλλουν σημαντικά στην προσπάθειά σου για μία wellness καθημερινότητα, γεμάτη γεύση και ενέργεια!

#makedonikotahini #kaneikalo #apolafsetidiafora