Πως διατηρεί η Μilla Jovovich αψεγάδιαστη σιλουέτα;

Πως διατηρεί η Μilla Jovovich αψεγάδιαστη σιλουέτα;

Μια εντυπωσιακή γυναίκα με υπέροχες αναλογίες.

Γνωρίσαμε τη Milla Jovovich ως μια καλλονή που έκλεβε τα βλέμματα με τις αναλογίες μοντέλου και τα τέλεια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Όταν γέννησε την κόρη της πήρε 35 ολόκληρα κιλά και βέβαια, στη συνέχεια, χρειάστηκε να τα χάσει με αυστηρή δίαιτα και απόλυτη πειθαρχία μέσα σε μόλις 9 μήνες. Τελικά τα κατάφερε και επέστρεψε στη σιλουέτα που αγαπήσαμε.

Ο personal trainer Harley Pasternak ήταν εκείνος που ετοίμασε το πρόγραμμα διατροφής για να επιστρέψει η Milla στο φυσιολογικό της βάρος. Αυτό που υιοθέτησε η Milla ήταν η διάσημη 5 Factor Diet, δηλαδή δίαιτα με πέντε υλικά: πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, λίπος και χυμοί.

Κοτόπουλο, λαχανικά, πολλά φρούτα και σνακ με ελάχιστες θερμίδες τη βοήθησαν γρήγορα να επανέλθει. Για πρωινό επιλέγει (ακόμα και σήμερα) δημητριακά με άπαχο γάλα, για σνακ ένα γιαούρτι με φρούτα, για μεσημεριανό ψάρι ψητό με λαχανικά ή μια κοτοσαλάτα, για απογευματινό φρούτα ή ωμά λαχανικά και για βραδινό μια ελαφριά μακαρονάδα ή ψητό κοτόπουλο με μπόλικα λαχανικά.

Η Milla κατάφερε να διώξει όλο το περιττό βάρος... εσείς θα την ακολουθήσετε;