Περισσότερο κόκκινο, λιγότερα κιλά

Περισσότερο κόκκινο, λιγότερα κιλά

Μάθετε πως το κόκκινο χρώμα μπορεί να μας βοηθήσει να αδυνατίσουμε.

Στο θέμα της δίαιτας υπάρχουν χιλιάδες τρόποι που μπορούν να μας κάνουν να χάσουμε τα περιττά κιλά και να αποκτήσουμε τη σιλουέτα των ονείρων μας. Ενώ όμως η κλασική συμβουλή είναι σωστή διατροφή και συχνή άσκηση, υπάρχουν κάποιοι εναλλακτικοί τρόποι που μπορεί να κάνει κάποιος για να μειώσει σημαντικά την ποσότητα λίπους στο σώμα του.

Αν λοιπόν θέλετε να χάσετε κιλά εύκολα, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τη συμβουλή των επιστημόνων: Τρώτε το φαγητό σας μέσα σε κόκκινα πιάτα.

Οι επιστήμονες λένε πως αν τρως μέσα από ένα κόκκινο πιάτο ή πίνεις από ένα κόκκινο ποτήρι, μειώνεις την κατανάλωση φαγητού και ποτών κατά 40%. Υποστηρίζουν πως το κόκκινο επηρεάζει τους ανθρώπους ώστε να μην τρώνε υπερβολικά καθώς είναι το χρώμα που έχει συνδεθεί με τον κίνδυνο, την απαγόρευση και το σταμάτημα. Ομάδες ειδικών, μάλιστα, έχουν προτείνει στην κυβέρνηση και τις βιομηχανίες τροφίμων να συσκευάζουν τα ανθυγιεινά φαγητά σε κόκκινες συσκευασίες ώστε να βοηθήσουν τους καταναλωτές να τρώνε καλύτερα. Τα κόκκινα ποτήρια στα μπαρ, επίσης, θα μπορούσαν να εμποδίζουν τον κόσμο από το να πίνει σε υπερβολικές ποσότητες.

Έτσι, αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε να αντικαταστήσετε μερικά από τα πιάτα στο σπίτι σας με καινούργια σε κόκκινο χρώμα. Ακόμα κι αν η όρεξή σας δεν αλλάξει, θα σας έχει μείνει ένα ωραίο, hip σερβίτσιο.