Το τοπικό αδυνάτισμα είναι υπαρκτό (στις διαφημίσεις!)

Το τοπικό αδυνάτισμα είναι υπαρκτό (στις διαφημίσεις!)

Εκτός κι αν επέμβει ο χειρουργός.

Το αχλάδι, ένα καθόλα συμπαθητικό φρούτο, εύγευστο και υγιεινό, έχει για πολλές γυναίκες, ειδικά Ελληνίδες, ένα ελάττωμα. Τους θυμίζει το είδωλο του σώματος τους στον καθρέπτη!

Με την βοήθεια ενός μαχαιριού εύκολα παίρνουν το σχήμα που θέλετε και τα δύο, σώμα και αχλάδι. Χωρίς αυτό όμως τι γίνεται; Αυτό που χρειάζεστε είναι τοπικό αδυνάτισμα, το οποίο υπάρχει... στις διαφημίσεις!

Όσο κι αν γυμνάζουμε μία συγκεκριμένη περιοχή του σώματος μας, δεν καίγεται λίπος τοπικά, αλλά χάνεται λίπος από όλο το σώμα. Τα λιποκύτταρα, που είναι οι αποθήκες λίπους του οργανισμού, είναι μοιρασμένα σε όλο μας το σώμα αλλά όχι ομοιόμορφα. Άλλοι άνθρωποι αποθηκεύουν περισσότερο λίπος στην περιφέρεια, άλλοι στην κοιλιά, ανάλογα με τον σωματότυπο του καθένα, κι αυτό είναι κάτι που με φυσικό τρόπο, δεν μπορεί να αλλάξει θεαματικά.

Μια σωστή διατροφή σε συνδυασμό μ' ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής, με έμφαση στα συγκεκριμένα σημεία, θα σας βοηθήσει να χάσετε το επιπλέον λίπος και να σφίξετε ολόκληρο το σώμα σας και συνεπώς και τα επίμαχα σημεία. Και η αλήθεια είναι πως το είδωλο σας στον καθρέπτη θα συνεχίσει να έχει το σχήμα αχλαδιού, αλλά ενός πιο καλλίγραμμου και «νόστιμου» αχλαδιού!