Καταπολεμήστε το τσιμπολόγημα

Καταπολεμήστε το τσιμπολόγημα

Έξυπνα tips για να σας κόψετε την όρεξη

Τα χάπια αδυνατίσματος και οι δίαιτες- εξπρές είναι ξεπερασμένες μέθοδοι αφού, ακόμα και όταν έχουν αποτέλεσμα, αυτό δεν διαρκεί. Η απάντηση για χάσιμο βάρους και αδυνάτισμα είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, η αλλαγή στις κακές διατροφικές συνήθειες και στην σχέση μας με το φαγητό. Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος να το επιτύχουμε αυτό, είναι μέσω επανεκπαίδευσης του οργανισμού μας και ο έλεγχος της όρεξής μας. Διαβάστε παρακάτω τέσσερα έξυπνα τρικ, που όλες μπορούμε να εφαρμόσουμε.

1) Περισσότερο νερό
Δεν είναι μικρό το ποσοστό των ανθρώπων που μπερδεύει την πείνα με την αφυδάτωση. Το να έχετε, όλη την ημέρα, δίπλα σας ένα μπουκάλι γεμάτο νερό είναι ο καλύτερος τρόπος να αποφύγουμε το περιττό τσιμπολόγημα.


2) Περισσότερη κίνηση
Ξεχάστε την άποψη ότι με την άσκηση μας ανοίγει η όρεξη- είναι απλώς μύθος. Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο ενεργοποιείται ο οργανισμός μας, τόσο μικρότερη είναι η όρεξή μας. Ένας επιπλέον λόγος να αρχίσουμε τη γυμναστική!


3) Μην αποφεύγετε το πρωινό
Κατά πάσα πιθανότητα, ήδη γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι το πρωινό γεύμα. Αυτό που μπορεί και να μην γνωρίζετε είναι ότι, αποφεύγοντάς το, μπορεί να σαμποτάρουμε, διατροφικά, ολόκληρη την ημέρα μας. Όσο νωρίτερα, μέσα στην ημέρα, ενεργοποιήσουμε τον μεταβολισμό μας, τόσο περισσότερο πλήρεις θα αισθανόμαστε κατά τη διάρκειά της.


4) Καταναλώστε πρωτεΐνες
Οι πρωτεΐνες βοηθάνε τον οργανισμό να διατηρήσει την ενέργειά του, ενώ μας κάνουν να νιώθουμε χορτάτες και ζωντανές όλη την ημέρα.