Ναι στο αδυνάτισμα όχι στη πείνα

Ναι στο αδυνάτισμα όχι στη πείνα

Φτάστε στο ιδανικό σας βάρος χωρίς να πεινάσετε.

Μπορεί να έχουμε συνδέσει τη δίαιτα με την πείνα, αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να εξαθλιώσουμε τον οργανισμό μας μέχρι να φτάσουμε στα επιθυμητά κιλά. Η απώλεια βάρους δε σημαίνει υποβολή του οργανισμού σε βασανιστήρια και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ενσωματωθεί στη συνείδησή μας. Διαβάστε μερικά μικρά τρικ που μπορούν να μας βοηθήσουν να έχουμε γεμάτο στομάχι, κορμί λαμπάδα και χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

  • Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Με αυτό διασφαλίζετε ενέργεια για τη φυσική σας δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα ένα καλό πρωινό μπορεί να σας γλιτώσει από τον πειρασμό να υποκύψετε σε κάποια λιχουδιά που θα χαλάσει τη διατροφή σας.
  • Τα καλύτερα σνακ για να σας κρατήσουν σε φόρμα μέσα στη μέρα είναι ένας καλός συνδυασμός πρωτεΐνης και υδατανθράκων. Οι καλύτερες επιλογές είναι, μπάρες δημητριακών, ένα μήλο με ένα κομμάτι τυρί, αμύγδαλα και καρύδια, λαχανικά με χούμους, γιαούρτι με φρούτα.
  • Επιλέξτε τροφές με omega-3 EPA και DHA, όπως ο τόνος και ο σολωμός. Αυτές περιέχουν βασικά συστατικά που βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία τς καρδιάς, του εγκεφάλου, των ματιών και του δέρματος.
  • Πίνετε πολύ νερό, γύρω στα 2 λίτρα τη μέρα. Με αυτόν τον τρόπο ενυδατώνεστε, ανεβάζετε τα επίπεδα ενέργειας και διώχνετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας.


Διαβάστε επίσης:
Θερινό σινεμά: Μήπως μας παχαίνει τελικά;
Ποιες τροφές τοξινώνουν τον οργανισμό μας και πρέπει να αποφεύγουμε