Hollywood report: η νέα δίαιτα των διασήμων βασίζεται σε φυσικούς χυμούς

Hollywood report: η νέα δίαιτα των διασήμων βασίζεται σε φυσικούς χυμούς

Μάθετε πώς αδυνατίζουν οι celebrity.

Μπορεί να μη συμφωνούμε με την αυστηρή αποτοξίνωση που επιβάλλουν οι διάσημες κυρίες στον οργανισμό τους προκειμένου να παραμένουν κορμάρες, η αλήθεια όμως είναι πως οι detox χυμοί είναι το νέο απόλυτο trend στη διατροφή.

Η Gwyneth Paltrow δηλώνει οπαδός των αποτοξινώσεων τις οποίες και κάνει μερικές φορές το χρόνο. Επειδή όμως η εμπειρία της με δίαιτες δεν ήταν και η καλύτερη δε συνιστά τη Master Cleanse που έκανε παλαιότερα και η Beyonce, αντίθετα προτιμά το Clean Program του Dr. Alejandro Junger το οποίο συμπεριλαμβάνει smoothies.

Η Salma Hayek είναι τόσο ευχαριστημένη με τους αποτοξινωτικούς χυμούς που ξεκίνησε δική της εταιρεία. Η Cooler Cleanse εμπνεύστηκε τη δημιουργία της από τους χυμούς καθώς είναι κάτι που η ίδια προτιμά όταν πρόκειται για detox «Μετά από κάθε αποτοξίνωση τρώω πιο υγιεινά και όχι συναισθηματικά. Αισθάνομαι σα να κάνω διαλογισμό, σταματάω, συγκεντρώνομαι και σκέφτομαι τι βάζω μέσα στο σώμα μου», δηλώνει η star κι εμείς την πιστεύουμε.

Η Nicole Richie δηλώνει φανατική των χυμών ενώ δε διστάζει να παραδεχτεί πως κουβαλάει παντού και πάντα φυσικούς χυμούς μαζί της.

Μήπως το Hollywood κάνει όντως στροφή προς την υγιεινή διατροφή;

Διαβάστε επίσης:

Hollywood report: τα χειρότερα μαλλιά της showbiz
Angelina Jolie - Brad Pitt vs Jennifer Aniston - Justin Theroux: ποιο ζευγάρι θα παντρευτεί πρώτο;