H διατροφή της Blake Lively για super κορμί

Γωγώ Φούντα
H διατροφή της Blake Lively για super κορμί

Αυτό το σώμα είδε ο Ryan και... μαγεύτηκε!

Eκτός από όμορφη, στιλάτη, διάσημη και σύζυγος Ryan Reynolds, είναι και ένα από τα ωραιότερα κορμιά του Hollywood. Ο λόγος για το Gossip Girl, Blake Lively, η οποία μπορεί να έχει ευνοηθεί από τη φύση και τα καλά της γονίδια, αλλά προσπαθεί όσο περισσότερο μπορεί να διατηρείται σε φόρμα. Παρακάτω, σας έχουμε τη διατροφή της καλλίγραμμης star η οποία την έχει βοηθήσει να χτίσει το υπέροχο σώμα της...

Το πρωινό της Lively περιλαμβάνει πλιγούρι βρώμης. Το πλιγούρι το οποίο τρώει δεν είναι αυτό που υπάρχει στα μαγαζιά, αλλά ένα ειδικό το οποίο και επιλέγει ο προσωπικός της διατροφολόγος Bobby Strom, ενώ αποτελεί άριστη πηγή υδατανθράκων χαμηλών σε λιπαρά. Για να αποκτήσει γεύση συνήθως προσθέτει λίγο άπαχο γάλα και σκόνη πρωτείνης.

Για μεσημεριανό, η Lively επιλέγει στήθος κοτόπουλου ή τόνο τα οποία της παρέχουν πρωτείνη, ενώ της επιτρέπεται να φάει όση ποσότητα λαχανικών επιθυμεί μιας και αποτελούν εξαιρετική πηγή υδατανθράκων. Όσον αφορά στο βραδινό της, αυτό περιλαμβάνει άπαχη μοσχαρίσια μπριζόλα, γλυκοπατάτες και καφέ ρύζι. Ως εναλλακτική επιλέγει σαλάτα με λάδι και ξύδι. Aυτό που απαγορεύεται ρητά είναι η κατανάλωση αλκοόλ, ειδικά τις περιόδους που θέλει να χάσει κιλά. Η μοναδική της αδυναμία και αυτό στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα, είναι οι κρέπες με μπόλικο λιωμένο τυρί. Ο διατροφολόγος της της επιτρέπει να φάει, αλλά πάντοτε με μέτρο.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η κακή διάθεση ανοίγει την όρεξη;

Αυτές είναι οι super τροφές που βελτιώνουν την εμφάνισή μας!!

Αδυνατίστε... χωρίς δίαιτα!