Εφαρμοστά ρούχα κατά των περιττών κιλών!

Εφαρμοστά ρούχα κατά των περιττών κιλών!

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε όταν τα ρούχα σας έχουν αρχίσει να σας στενεύουν, επειδή έχετε παχύνει; Φοράτε μια φαρδιά φόρμα και κατευθείαν νιώθετε πιο άνετα. Μήπως όμως, παρανιώθετε άνετα;

Την επόμενη φορά που θα δείτε πως έχετε πάρει μερικά έξτρα κιλάκια, αντί να το γυρίσετε στη φόρμα και τα κολάν, φορέστε τα πιο στενά σας ρούχα, ιδανικά τα skinny jeans σας. Φορώντας στενά ρούχα κατά τη διάρκεια του φαγητού, θα θυμάστε διαρκώς πως πρέπει να αρχίσετε να προσέχετε τη διατροφή σας και να μένετε μακριά από επιζήμιες τροφές.

Για παράδειγμα, σε ένα τραπέζι με φίλους, αντί να ξεκουμπώσετε το κουμπί του παντελονιού σας, σφίξτε περισσότερο τη ζώνη σας πριν ξεκινήσετε να τρώτε. Ή, όταν είστε μόνες στο σπίτι και τσιμπολογάτε βλέποντας τηλεόραση, φορέστε τα skinny jeans σας και αφήστε τα παχάκια που θα «περισσεύουν» από τις άκρες του παντελονιού να κάνουν τη δουλειά τους στη ψυχολογία σας. Αν νιώθετε άβολα να φοράτε στενά ρούχα έξω, όταν έχετε παχύνει, απλά επιλέξτε μια φαρδιά μπλούζα πάνω από το κολλητό παντελόνι σας η οποία θα καλύπτει την κοιλιά σας και μόνο εσείς θα ξέρετε πως πρέπει να επιλέξετε την σαλάτα και όχι το cheeseburger στο μεσημεριανό.