Χάσατε κιλά; Πώς θα διατηρηθείτε στο ιδανικό βάρος

Χάσατε κιλά; Πώς θα διατηρηθείτε στο ιδανικό βάρος

Μικρές, χρηστικές συμβουλές για να «μπαίνετε» στα στενότερα ρούχα σας για πολύ καιρό

Η στιγμή της αλήθειας έρχεται κάθε φορά που επιχειρείτε να φορέσετε το μικρότερο, τζιν παντελόνι σας (κάθε γυναίκα έχει ένα τέτοιο στην ντουλάπα της). Το αδυνάτισμα είναι μία μακρόχρονη διαδικασία αλλά αυτή η όμορφη στιγμή την κάνει να αξίζει. Αν έχετε φτάσει σε αυτό το υπέροχο σημείο, το επόμενο βήμα σας θα είναι να διατηρήσετε τα ιδανικά κιλά σας, με την βοήθεια των tips που σας δίνουμε παρακάτω.

Παραμείνετε πιστή σε ό,τι είχε αποτέλεσμα ως τώρα
Αν χάσατε τα περιττά σας κιλά μετρώντας θερμίδες, συνεχίστε να το κάνετε. Όποια κι αν είναι η μέθοδος που επιλέξατε, αν είχε αποτέλεσμα μείνετε πιστή, και μην επιλέγετε μεθόδους που δεν θα μπορείτε να ακολουθήσετε και μετά.

Μην επιστρέψετε στις κακές διατροφικές σας συνήθειες
Μπορεί να νιώθετε ότι σας αξίζει μία επιβράβευση, αφού φτάσετε τον στόχο σας αλλά καλό είναι να ξέρετε πού να σταματήσετε και να μην επιστρέψετε στις κακές συνήθειες. Μπορείτε να το ρίξετε λίγο έξω, αλλά είναι καλύτερα να διατηρήσετε τις καλές διατροφικές σας συνήθειες και στην καθημερινότητά σας.


Μην σταματήσετε την άσκηση
Είναι σημαντικό να έχετε μία fitness ρουτίνα για όλη την ζωή σας. Με αυτό τον τρόπο διατηρείτε και τον μυϊκό ιστό που βοηθάει να κάψετε επιπλέον θερμίδες, αλλά και τον μεταβολισμό σας σε υψηλά επίπεδα. Η άσκηση ακόμα συμβάλλει αποδεδειγμένα στον καλύτερο ύπνο ο οποίος, με την σειρά του, σας κάνει να νιώθετε πιο ξεκούραστη- γεγονός που επίσης παίζει ρόλο στην διατήρηση του ιδανικού βάρους.

Μην ξεχνάτε να ζυγίζεστε κάθε εβδομάδα
Μερικά παραπάνω γραμμάρια, σε λίγες εβδομάδες μπορεί να μην είναι σημαντικά, αλλά χρειάζοντια προσοχή για να μην μαζευτούν. Αν δείτε την βελόνα της ζυγαριάς σας να ανεβαίνει, αναθεωρήστε τις διατροφικές και γυμναστικές σας συνήθειες για να δείτε τι μπορείτε να αλλάξετε ώστε να αποφύγετε μεγαλύτερη αύξηση του βάρους σας.

Διαβάστε ακόμα:
6 τρικ για να χάσετε κιλά χωρίς... να κάνετε δίαιτα!
Τρως ακόμα και όταν δεν πεινάς; Είσαι μία emotional eater
Κυτταρίτιδα τέλος με το σωστό διατροφικό μενού