Τσικνοπέμπτη... η επόμενη μέρα: Τι να κάνετε για να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας

Γωγώ Φούντα
Τσικνοπέμπτη... η επόμενη μέρα: Τι να κάνετε για να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας

Τέρμα το φαγοπότι, ώρα για αποτοξίνωση

H επομένη της Τσικνοπέμπτης ξημερώνει, και πιστεύουμε, ότι, όπως κάθε Έλληνας που σέβεται τον εαυτό του, και την παράδοση φυσικά, νιώθετε κι εσείς κάπως πρησμένοι, κάπως φουσκωμένοι, κάπως αφυδατωμένοι, κάπως χάλια για να το πούμε απλά! Και μπορεί αυτό να είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά, επειδή υπάρχει μία ολόκληρη Παρασκευή που έχει απαιτήσεις, σας έχουμε κάποιες τροφές και γενικότερα τρικς για να νιώσετε καλύτερα!

1. Πείτε όχι στον καφέ για τα τουλάχιστον επόμενα 2 πρωινά! Ναι ξέρουμε ότι σας είναι απαραίτητος, αλλά ο καφές, και κυρίως η ζάχαρη που περιέχει, το μόνο που θα σας προσφέρουν είναι να σας κάνουν χειρότερα! Προτιμήστε πράσινο τσάι και... υπομονή!

2. Πιείτε πολύ, μα πάρα πολύ νερό! Είναι η μοναδική λύση ώστε να μπορέσει ο οργανσμός να αποβάλλει όλες αυτές τις τοξίνες! Ακόμα καλύτερα αν προσθέσετε και μία φέτα λεμόνι για βιταμίνη C.

3. Πείτε ναι στις φυτικές ίνες και ξεκινήστε την μέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό που θα περιλαμβάνει πλιγούρι ή φυστικοβούτυρο για παράδειγμα. Θα σας χορτάσει και θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια!

4. Όσο δυσβάσταχτο κι αν σας ακούγεται, προσπαθήστε να κάνετε γυμναστική έστω για 10 λεπτά. Λίγο τρέξιμο ή μερικές ασκήσεις, θα τροφοδοτήσουν με φρέσκο αίμα και οξυγόνο τους μύες και σύντομα θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

5. Εννοείται ότι για μερικές μέρες θα πρέπει να αποφύγετε τη ζάχαρη αν όντως θέλετε να συνέλθετε. Αποκλείστε για λίγο τα γλυκά και το junk food από τη διατροφή σας και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά!

Διαβάστε επίσης:

Έχετε κοιλίτσα; Τρεις τρόποι για να την ξεφορτωθείτε γρήγορα!

Δεν έχει ερωτική διάθεση; Διάλεξε τις σωστές τροφές και απογείωσε τη libido του!

Θέλετε να χάσετε κιλά, ή να διατηρήσετε το βάρος σας;Μείνετε πιστή σε αυτούς τους κανόνες!