Νέο κορίτσι ψάχνει σύμμαχο: Και εμείς τον βρήκαμε!

Νέο κορίτσι ψάχνει σύμμαχο: Και εμείς τον βρήκαμε!

Αγάπησε τον εαυτό σου με τον καλύτερο «φίλο» δίπλα σου που θα σου δίνει δύναμη να συνεχίζεις!

Σχεδόν όλα τα κορίτσια, μικρότερα και μεγαλύτερα, λατρεύουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας, για να νιώθουμε καλά μαζί του όχι μόνο στην παραλία, αλλά παντού και πάντα! 
Για να τα καταφέρουμε όμως πρέπει να έχουμε ένα σύμμαχο πιστό και αποτελεσματικό, που θα μας βοηθήσει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας στο... μάξιμουμ!

Τον δικό μας, τον λένε LIPTON LINEA και είναι το αγαπημένο μας πράσινο τσάι: ένα φυσικό προϊόν ΧΩΡΙΣ θερμίδες και 2 φορές πιο πλούσιο σε κατεχίνες*, (σε σχέση με την κλασική σειρά πράσινου τσαγιού LIPTON). Πίνουμε LINEA καθημερινά και φυσικά δεν ξεχνάμε ότι φροντίδα και αγάπη προς τον εαυτό μας σημαίνει και άλλα πράγματα, όπως είναι η καθημερινή άσκηση –έστω και μισή ώρα γρήγορο περπάτημα ή λίγο ποδήλατο- και την υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή.

Θα βρείτε το LINEA σε νέα, απίστευτα εύχρηστη συσκευασία-κουτί, σε 2 τέλειες γεύσεις (εσπεριδοειδή ή ανανά με ιβίσκο) και θα το πιείτε ζεστό ή παγωμένο. Για το τελευταίο, δεν έχετε παρά να το ετοιμάσετε και να το ρίξετε, έτσι όπως είναι ζεστό, σε ένα ποτήρι γεμάτο παγάκια!

*Κατεχίνες: φυσικά φλαβονοειδή που υπάρχουν επίσης σε φρούτα και λαχανικά και δίνουν στο πράσινο τσάι το υπέροχο άρωμά του.