«Μηδέν» χρόνος για γυμναστική; Και όμως μπορείς να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου

Ερμιόνη Σαρρή
«Μηδέν» χρόνος για γυμναστική; Και όμως μπορείς να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου

Χωρίς να αλλάξεις το πρόγραμμά σου

Τρέχεις από τη μία δουλειά στην άλλη και ο χρόνος σου για γυμναστική είναι ελάχιστος ως και ανύπαρκτος. Το σώμα σου όμως δε χρειάζεται απαραίτητα μία αίθουσα γυμναστικής για να γραμμωθεί. Το γραφείο, ο καναπές ή ακόμα και η αναμονή σου στην ουρά της τράπεζας θα σου δώσουν αυτό ακριβώς που ζητάς. Δες πώς μπορείς να γυμναστείς χωρίς καν να φορέσεις αθλητικά και να σηκώσεις βάρη.

Παρακολούθησε τηλεόραση: Οι καινούριες τηλεοπτικές σειρές έχουν ξεκινήσει και τα περισσότερα βράδια τα περνάς μπροστά από την μικρή οθόνη. Καλά κάνεις και χαλαρώνεις, φρόντισε όμως από σήμερα να κάθεσαι στην άκρη του καναπέ σου. Από τη θέση αυτή τέντωσε τα πόδια σου και κάνε μικρές ταλαντώσεις προσπαθώντας να κρατάς την κοιλιά σου σφιχτή. Οι κοιλιακοί σου μόλις έπιασαν δουλειά.

Σφίξε τους γλουτούς σου: Αυτή η άσκηση αποτελεί το πιο έξυπνο τρικ, ώστε να γυμνάζεις τους γλουτούς σου σε καθημερινή βάση. Ενώ περιμένεις στην ουρά να πληρώσεις το λογαριασμό του τηλεφώνου ή στέκεσαι στη στάση του λεωφορείου, σφίξε τους γλουτούς σου. Κανένας δε θα το καταλάβει, ενώ εσύ το καλοκαίρι θα κυκλοφορείς άφοβα με το μπικίνι σου.

Μίλα ασταμάτητα στο τηλέφωνο: Η φίλη σου μόλις χώρισε ή βρήκε ένα νέο έρωτα και πρέπει να τα αναλύσετε όλα. Και ποιες φίλες δεν το κάνουν άλλωστε; Απλά αντί να κάτσεις στην καρέκλα με τις ώρες ακούμπησε την πλάτη σου σε έναν τοίχο και κάνε καθίσματα. Αν κάτι τέτοιο δε σου ακούγεται και πολύ καλό, προσπάθησε απλά να περπατάς όσο διαρκεί το τηλεφώνημα.

Δούλεψε σκληρά: Αν η δουλειά σου είναι καθιστική, σου βρήκαμε την άσκηση που δε θα σε αφήσει στιγμή... να πιαστείς. Φρόντισε κάτω από το γραφείο να κάνεις μικρά ψαλίδια τεντώνοντας τα πόδια σου. Οι μηροί θα γυμναστούν και εσύ δε θα μουδιάσεις στην καρέκλα.

Διαβάστε ακόμα:

«Λιγούρα» πριν από τη γυμναστική; Δείτε τι πρέπει να προσέξετε

Θέλετε το απόλυτο σώμα για μπικίνι; Ξεκινήστε τη δουλίτσα από τώρα