«Επιχείρηση» τέλειοι γλουτοί; Δείτε πώς θα τα καταφέρετε

Ερμιόνη Σαρρή
«Επιχείρηση» τέλειοι γλουτοί; Δείτε πώς θα τα καταφέρετε

Θα τις λατρέψετε αυτές τις ασκήσεις

Ζηλεύετε τα καλοσχηματισμένα οπίσθια των μοντέλων; Οκ και εμείς μαζί σας. Το παρήγορο είναι ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνας μας, αρκεί βέβαια να το θέλουμε. Το ωραίο σώμα θέλει... δουλειά. Δυστυχώς, ο καναπές δεν κάνει θαύματα!


Δείτε τις 3 ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τα τέλεια οπίσθια:

Άσκηση 1: Ξαπλώστε πρώτα από την αριστερή πλευρά. Στηριχτείτε στον αριστερό αγκώνα και σηκώστε το δεξί σας πόδι, με τη μύτη του ποδιού τεντωμένη, στο ύψος του γοφού, σφίγγοντας την κοιλιά, ωθήστε το δεξί σας πόδι όσο πιο μπροστά γίνεται, κρατώντας ακίνητους τους γοφούς και τον κορμό σας. Φέρτε το όσο πιο πίσω μπορείτε, σφίγγοντας τους γλουτούς. Προσπαθήστε η κίνηση να είναι ελεγχόμενη.

Άσκηση 2: Ανοίξτε τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων με τα πέλματα να κοιτούν μπροστά και να είναι παράλληλα μεταξύ τους. Κρατήστε ίσια τη σπονδυλική σας στήλη και σπρώξτε χαμηλά και πίσω τη λεκάνη. Κατά το κατέβασμα, λυγίστε τα γόνατά σας προσέχοντας να μην περνάνε τις μύτες των ποδιών σας. Ρίξτε το βάρος σας κυρίως στις φτέρνες και όχι στις μύτες των ποδιών σας. Μείνετε στο πιο χαμηλό σημείο και έπειτα ανεβείτε σφίγγοντας καλά τα οπίσθιά σας. Κάνετε 3 σετ των 20 επαναλήψεων. Στην τελευταία επανάληψη μείνετε όσο πιο χαμηλά μπορείτε για όσο διάστημα αντέχετε.

Άσκηση 3: Ξαπλώστε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα, τα πόδια να ακουμπούν στο πάτωμα, και τις παλάμες σας προς τα κάτω. Σηκώστε τους γοφούς σας μέχρι το σώμα σας να σχηματίσει μια ευθεία γραμμή από τους ώμους μέχρι τα γόνατα. Μείνετε για 5 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια επιστρέψτε στην αρχική σας θέση. Κάνετε 3 σετ των 15.

Διαβάστε ακόμα:

Αδύνατα πόδια με τρεις μόνο ασκήσεις; Δοκιμάστε τις και κάψτε το περιττό λίπος τώρα!

5+1 απλοί τρόποι να χάσετε το περιττό λίπος άμεσα!