Οι γυμναστές των διασήμων μας αποκαλύπτουν τις 5 συνήθειες που πρέπει να κόψουμε άμεσα

Ερμιόνη Σαρρή
Οι γυμναστές των διασήμων μας αποκαλύπτουν τις 5 συνήθειες που πρέπει να κόψουμε άμεσα

Και όμως θα εκπλαγείτε....

Και ποια από εμάς δεν έχει ζηλέψει έστω και για μία φορά (και 10 μη σας πούμε) το κορμί μίας διάσημης κυρίας. Κοιλιακοί πέτρα και καλλίγραμμα πόδια μας έχουν κάνει να απορούμε για το αν τυχόν θα γίνουμε ποτέ... έτσι. Να πούμε την αλήθεια, αν μπορούμε, θα το έχουμε. Για αυτό, βρήκαμε τα μυστικά των πιο διάσημων personal trainer και σας τα αποκαλύπτουμε. Μπορεί να μη μας δίνουν αυτή τη φορά τις μυστικές τους ασκήσεις, αλλά οι συγκεκριμένες πληροφορίες θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο σώμα των ονείρων μας. Δείτε τι δηλώνουν:

Να αποφεύγουμε τους πολλούς χυμούς: Εννοείται πως ένα ποτήρι φυσικού χυμού πορτοκαλιού επιβάλλεται μέσα στην ημέρα. Θα μας δώσει όλες τις βιταμίνες που χρειαζόμαστε και φυσικά θα μας γεμίσει με ενέργεια. Η Harley Pastemak, αγαπημένη personal trainer της Katy Perry και της Megan Fox μας συμβουλεύει να μην αντικαθιστούμε τα γεύματα μας με χυμούς ή ακόμη και τα σνακ μας. Καλό θα είναι να τους βλέπουμε μόνο ως συνοδευτικό του πρωινού μας.

Piloxing: Ο νέος αυτός τρόπος άσκησης, σύμφωνα με τη Ashley Borden δεν είναι και τόσο αποτελεσματική. Μας προτείνει να ακολουθήσουμε τον κλασσικό τρόπο άσκησης κάνοντας ξεχωριστά μαθήματα πιλάτες και boxing.

Όχι στο γρήγορο αδυνάτισμα: Ένας αρκετά επίκαιρος προβληματισμός θα λέγαμε. Μιας και οι γιορτές φτάνουν στο τέλος τους και όλες μας ψάχνουμε γρήγορους τρόπους να χάσουμε τα περιττά κιλά, o personal trainer της Cameron Diaz μας αποτρέπει. Ο Teddy Bass είναι κατά της βιασύνης αυτής, καθώς ναι μεν μπορεί να χάσουμε πολύ γρήγορα τα περιττά κιλά, αλλά ακόμη πιο σύντομα θα τα δούμε να επιστρέφουν και πάλι... πίσω. Οπότε, βάζουμε πρόγραμμα και απλά... υπομένουμε.

Η αερόβια άσκηση δεν είναι η λύση: Είναι το λάθος που κάνουμε οι περισσότερες. Νομίζουμε ότι αν τρέξουμε χιλιόμετρα πάνω στο διάδρομο γυμναστικής ή αν περάσουμε όλο μας το απόγευμα χορεύοντας zumba, τότε θα διώξουμε όλα τα περιττά κιλά. Η Michelle Lovitt μας υπενθυμίζει, λοιπόν, πως η προπόνησή μας πρέπει να περιέχει και μερικές ασκήσεις με βάρη για να είναι αποτελεσματική.

Μην υποκύπτετε στη μόδα: Νερό στο όνομα του David Kirsch πίνουν η Heidi Klum και η Kate Upton και εμείς δεν έχουμε τίποτε άλλο παρά να τον ακούσουμε. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από τις νέες τάσεις της γυμναστικής, αν αυτές δεν είναι οι ιδανικές για το σώμα μας. Πρώτα πρέπει να εξετάζουμε αν το συγκεκριμένο είδος άσκησης μας ταιριάζει και μετά να κάνουμε την πρώτη μας είσοδο στην αίθουσα γυμναστικής. Το spinning, για παράδειγμα, έχει γίνει το απόλυτο trend στα γυμναστήρια, αν όμως δεν αντέχετε (όπως και εμείς) την τόσο έντονη γυμναστική δε χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας. Υπάρχουν άπειρα προγράμματα για κάθε τύπο ανθρώπου.. fit και μη.

Διαβάστε ακόμα:

Τα καλύτερα μουσικά κομμάτια για να μη σταματήσεις λεπτό τη... γυμναστική

Ζηλεύεις τα μοντέλα; Απέκτησε το σώμα τους με το παρακάτω πρόγραμμα γυμναστικής