Η Kate Hudson μας αποκαλύπτει τα μυστικά της για ένα τέλειο σώμα

Ερμιόνη Σαρρή
Η Kate Hudson μας αποκαλύπτει τα μυστικά της για ένα τέλειο σώμα

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα κορμί σαν αυτό της ηθοποιού

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής η ηθοποιός εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα λευκό στενό και μακρύ φόρεμα και κανείς δεν κατάφερε να πάρει το βλέμμα του από πάνω της. Καμία ατέλεια δεν καταφέραμε να βρούμε και το χειροκρότημα της αξίζει.

Και ενώ πολλοί θα βάζαμε και τα χέρι μας στη φωτιά πως λιώνει στο γυμναστήριο και τους κοιλιακούς, η Kate Hudson μας διαψεύδει τρανά. Μόλις 20 λεπτά άσκησης φτάνουν για να αποκτήσεις ένα τόσο καλά γραμμωμένο κορμί. Συνηθίζει να κάνει τρεις φορές την εβδομάδα πιλάτες, καθώς πιστεύει ότι αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να τονώσει τους μύες της και ταυτόχρονα να φαίνεται ακόμα πιο αδύνατη. Όχι ότι δεν είναι, αλλά τελοσπάντων. Και το τρέξιμο, όμως δε λείπει από το πρόγραμμα της, αφού που και που βγαίνει στη φύση και αναπνέει καθαρό αέρα. Για το τέλος σας αφήσαμε τη μυστική της άσκηση που δεν είναι άλλη από τo... σκοινάκι. Τρία σετ των τριών λεπτών θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσετε το κορμί λαμπάδα της ηθοποιού.

Και για ακόμη μία φορά μας επιβεβαιώνει το κλασσικό, ότι το τέλειο κορμί δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Αν αφήσεις τη γυμναστική, θα σε αφήσει και αυτή. Αν όμως επιμείνεις και κάνεις καθημερινά έστω και λίγα λεπτά άσκησης τότε το κορμί σου δε θα σε απογοητεύσει ποτέ. Και δεν τα λέμε εμείς, αλλά η Kate. Ολόκληρη Jennifer Aniston και δεν κατάφερε να αντισταθεί στη θέαση των οπισθίων της.

Είναι κορμάρα βρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε άλλωστε.

Δείτε την στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Έχετε μόνο 10 λεπτά; Και όμως μπορείτε να «χτίσετε» το τέλειο κορμί

Γυμναστική στο σπίτι: 5 ασκήσεις για να αποκτήσετε το πιο hot κορμί