Εσύ το αγαπάς; 4 απλοί τρόποι για να λατρέψεις το... σώμα σου!

Ερμιόνη Σαρρή
Εσύ το αγαπάς; 4 απλοί τρόποι για να λατρέψεις το... σώμα σου!

Χωρίς δίαιτα και γυμναστική

Έρχεται η Άνοιξη και δεν το κρύβεις πως ένας μικρός κόμπος έχει εμφανιστεί ήδη στο λαιμό σου. Δεν κατάλαβες πότε έβαλες τις ζακέτες και πότε ήρθε η στιγμή που θα τις... ξαναβγάλεις. Μην μας πεις υπερβολικές στο θέμα χρόνου, αλλά σε μία χώρα σαν και τη δική μας οι ζεστές ημέρες και ηλιόλουστες έρχονται πολύ νωρίς.

Αυτά που σε προβληματίζουν όμως είναι τα δύο-τρία κιλά παραπάνω που σου έμειναν ως αναμνηστικό από τις όμορφες στιγμές των κρύων ημερών και ανησυχείς, για το πώς θα εμφανιστείς στα ελληνικά νησιά και τις παραλίες. Χαζεύεις τα περιοδικά μόδας και απλά... απελπίζεσαι. Αγαπημένο μας queen girl γιατί να κάνεις τη ζωή σου τόσο δύσκολη. Αγάπησε το σώμα σου- σιγά την κυτταρίτιδα που έχεις άλλωστε- και βγες έξω με ένα πολύ μεγάλο... χαμόγελο. Και αν σου φαίνεται σχεδόν αδύνατο, ιδού πώς θα τα καταφέρεις:

Ποιος μίλησε για τέλειο κορμί; Αν κοιτάξεις στις εγκυκλοπαίδειες δε θα βρεις πουθενά την ερμηνεία του τέλειου κορμιού. Ποιος μπορεί, άλλωστε να το ορίσει. Εκθαμβωτική μπορεί να είναι η γυναίκα με τις πλούσιες καμπύλες, μπορεί όμως και αυτή με την κοιλιά... πέτρα. Θυμήσου πόσες όμορφες γυναίκες έχεις συναντήσει στη ζωή σου, που δεν πρόσεξες καν αν έχουν... κυτταρίτιδα. Σε κέρδισαν με το γέλιο τους, την καρδιά τους και την αισιοδοξία τους.

Διάβασε περιοδικά: Τώρα θα μας πεις κάπως τρελούς, αλλά οι ειδικοί έχουν αποδείξει πως το κόλπο... πιάνει. Έρευνες που έγιναν στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο, αποκάλυψαν ότι οι γυναίκες που ξεφυλλίζουν τις σελίδες των περιοδικών και βλέπουν τις όμορφες κυρίες να ξεπροβάλλουν από μέσα τους, αγάπησαν πολύ πιο γρήγορα το σώμα τους από όλες τις υπόλοιπες. Και για να μην τρέχεις μέχρι τα περίπτερα, απλά φρόντισε να μας διαβάζεις καθημερινά (γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει).

Τι θα φορέσεις σήμερα;: Εννοείται πως όλες οι γυναίκες αγαπάμε τις τάσεις της μόδας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς πως δε γεννήθηκαν όλες για εσένα. Βρες μερικά κομμάτια που αναδεικνύουν το σώμα σου και επίλεξέ τα κάθε φορά που είσαι... down. Ένα boyfriend τζιν, για παράδειγμα, είναι πάντα εντός... μόδας και φυσικά εσύ έχεις άλλον αέρα όταν περπατάς. Με τα σωστά αξεσουάρ δε θα σταματήσεις στιγμή να αισθάνεσαι άνετα και φυσικά θα ξεχάσει πως έφαγες μερικά σοκολατάκια παραπάνω.

Κάνε focus εκεί που πρέπει: Μπορεί οι κοιλιακοί σου να μην είναι και... πέτρα, αλλά δεν είναι και οι λίγες οι κυρίες που σε σταματούν στο δρόμο και σε ρωτάνε το όνομα του κομμωτή σου. Μη μιλήσουμε για καταπράσινα μάτια σου, γιατί τότε θα πέσουμε εμείς ψυχολογικά. Έρευνες που έγιναν στην Πορτογαλία, έδειξε ότι οι γυναίκες που βλέπουν μόνο τα θετικά σημεία πάνω τους, τρώνε και λιγότερο. Η διάθεσή τους ήταν στα... ύψη, οπότε δε χρειάστηκε λεπτό να το ρίξουν στη σοκολάτα για παρηγοριά. Εσύ το είχες σκεφτεί;

Διαβάστε ακόμα:

Μήπως τις έχεις και εσύ; 5 νευρικές συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σου

Ανάλυσέ το... ή μήπως όχι; 5 tips για να πάψεις να υπερ-αναλύεις όσα σε απασχολούν!