Το Nike+Athens ξεκίνησε και σε περιμένει!

Το Nike+Athens ξεκίνησε και σε περιμένει!

Μπες στη νέα πλατφόρμα που κάνει το τρέξιμο και την προπόνηση μια ευχάριστη συνήθεια! 

Αν αγαπάς την άσκηση, αν εκφράζεσαι μέσα από την κίνηση, αν ψάχνεις ένα κίνητρο να τονώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να ξεπεράσεις τα όριά σου, δεν έχεις παρά να κάνεις μία κίνηση: να γίνεις μέλος του Nike+ Athens Club.


Το ραντεβού για την έναρξη των γυναικείων προπονήσεων δόθηκε στο κατάστημα της Nike στην Ερμού. Περισσότερες από 50 γυναίκες συγκεντρώθηκαν και έτρεξαν μια ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή. Στη συνέχεια, σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του Nike+ Training Club, κάνοντας προπόνηση με δύο Trainers της Nike.


Παράλληλα, η Nike παρουσίασε την καινούργια καλοκαιρινή συλλογή του 2015 καλύπτοντας όλες τις ανάγκες που έχει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της μέρας για τρέξιμο, προπόνηση αλλά και για τις καθημερινές της εμφανίσεις.


Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην προπόνηση είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και την καινούργια υπηρεσία Bra Fitting. Έχοντας ήδη λανσαριστεί στα καταστήματα της Nike στην Ερμού και τη Γλυφάδα, η υπηρεσία Bra Fitting βοηθά κάθε γυναίκα να βρει το κατάλληλο αθλητικό μπουστάκι για κάθε αθλητική δραστηριότητα.


Κάνε like στο facebook.com/NikeRunningGreece για ακόμα περισσότερα νέα του Nike+ Athens και δήλωσε συμμετοχή στην επόμενη προπόνηση: nike.com/events-registration/series?id=1609&days=-1