#LoveYourLines: Το hashtag που θα μας κάνει να αγαπήσουμε τις ραγάδες μας!

Ερμιόνη Σαρρή
#LoveYourLines: Το hashtag που θα μας κάνει να αγαπήσουμε τις ραγάδες μας!

Γυναίκες με ραγάδες, γυναίκες όμορφες!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και εμείς οι γυναίκες παρατηρούμε όλο και πιο αναλυτικά το σώμα μας. Κάνουμε πρόβα το μαγιό μας (παλιό ή νέο δεν έχει σημασία) και αναρωτιόμαστε αν μπορούμε και φέτος να βγούμε στην παραλία. Κακά τα ψέματα, πάντα κάτι θα μας φταίει. Άλλες έχουμε λίγη κοιλίτσα παραπάνω, κάποιες άλλες παρατηρούμε τα πρώτα σημάδια κυτταρίτιδας, ενώ οι υπόλοιπες γκρινιάζουμε για τις ραγάδες στην κοιλιά και τους γλουτούς μας.

Κορίτσια, η σημερινή είδηση θα σας φτιάξει τη μέρα, αφού βρέθηκε επιτέλους το hashtag που θα μας ελευθερώσει από τον εφιάλτη μας αυτόν που λέγεται... ραγάδες. Ύστερα, από την τολμηρή κίνηση της Chrissy Teigen τα social media πήραν φωτιά. Η ίδια μάλιστα,σε πρόσφατη συνέντευξή της, δήλωσε ότι δεν μπήκε καν στον πειρασμό να σβήσει τα σημάδια αυτά με κάποιο app, αφού κανένα σώμα δεν είναι τέλειο και πρέπει όλοι επιτέλους να το καταλάβουμε.

Photos-Stretch-Marks-Love-Your-Lines 74875

Το #LoveYourLines, λοιπόν, δεν είναι μόνο ένα hashtag που θα δείτε να κυκλοφορεί μέσα στα social media, αλλά μία εκστρατεία για να αγαπήσουμε το σώμα μας και να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ανακαλύψαμε:

Photos-Stretch-Marks-Love-Your-Lines 1 d3f38
Photos-Stretch-Marks-Love-Your-Lines 2 60fa9
Photos-Stretch-Marks-Love-Your-Lines 3 1a2df
Photos-Stretch-Marks-Love-Your-Lines 4 f4f2b
Photos-Stretch-Marks-Love-Your-Lines 5 244ae
Photos-Stretch-Marks-Love-Your-Lines 7 b7fe8