Όμορφες και υγιείς: Τα νέα μοντέλα της Victoria's Secret μας δίνουν τα μυστικά τους

Ερμιόνη Σαρρή
Όμορφες και υγιείς: Τα νέα μοντέλα της Victoria's Secret μας δίνουν τα μυστικά τους

Εσείς θα τους πείτε... όχι;

Είναι από τα τυχερά αυτά μοντέλα που η φύση τους χάρισε απλόχερα μία απίστευτη ομορφιά, και ο κόσμος της Victoria's secret μία από τις καλύτερες καριέρες στο χώρο του modeling. Τα σώματα τους μπορούν να προκαλέσουν μικρά εγκεφαλικά όχι μόνο στον ανδρικό, αλλά και στο γυναικείο πληθυσμό. Είναι πανέμορφες, λαμπερές και υγιείς.

Ναι όπως όλα τα μοντέλα, έτσι και αυτές προσέχουν τη διατροφή τους (και οι ατασθαλίες είναι μέσα στο πρόγραμμα) και προσπαθούν να γυμνάζονται σχεδόν καθημερινά. Η γυμναστική δεν είναι... ρουτίνα, αλλά πρόκληση για κάποιον που την αγαπάει.

Δείτε, λοιπόν, ποια είναι τα μυστικά τους και γίνετε εσείς το μοντέλο του δικού σας εαυτού:

Η Romee Strijd προτιμάει να φοράει τα γάντια του μποξ και να δείχνει τη δύναμή της στα κροσέ. Και επειδή καίει πολλές θερμίδες με το ιδιαίτερο (για μία γυναίκα πάντα) άθλημα, φροντίζει το πρωινό της να είναι αρκετά υγιεινό και χορταστικό. Το μοντέλο, λοιπόν, φτιάχνει σπιτικά muffins λαχανικών και γαλοπούλας. Μμμ, δεν ακούγεται και άσχημη ιδέα.

romee-strijd-2 10116

H κολλητή της Taylor Swift, Martha Hunt περνάει πολλές ώρες με τον personal trainer της. Δουλεύουν αρκετά τα... πόδια και κάνουν ασκήσεις pilates, ενώ όταν ο καιρός το επιτρέπει κατευθύνεται σε κάποια παραλία και παίζει... ρακέτες. Ο τέλειος συνδυασμός δηλαδή για εκγύμναση και διασκέδαση.

martha-hunt1 57a24
martha-hunt4 ed388

Η Taylor Hill ως πρώην γυμνάστρια και νυν μοντέλο της Victoria's Secret ξέρει πολύ καλά τα μυστικά του τέλειου σώματος. Εννοείται, ότι το cross training συγκαταλέγεται στα αγαπημένα της προγράμματα, αλλά και η γιόγκα(το άλλο άκρο δηλαδή) είναι μέσα στην καρδιά της. Το χειμώνα βέβαια, όταν έχει μερικές ημέρες ελεύθερες, παίρνει τη σανίδα της και διασχίζει τα βουνά.

11271176 898132703561665 563277433 n 7650b

Η Jac Jagaciak έχει μάθει από μικρό παιδί να γυμνάζεται και λατρεύει το... στίβο. Μπορεί να τρέχει άπειρες ώρες στο γήπεδο και να το απολαμβάνει. Τώρα καταλαβαίνουμε από πού προκύπτουν αυτά τα δίμετρα και αψεγάδιαστα πόδια.

jac-jagaciak3 68cb5

Η Stella Maxwell είναι φαν του... cross training και προτιμάει να γυμνάζεται τα πρωινά. Πολλοί έχουν κατά καιρούς ομολογήσει πως το σώμα μας το πρωί γυμνάζεται καλύτερα και φυσικά οι τοξίνες φεύγουν ακόμη πιο γρήγορα.

stella-maxwell1 0be7c
stella-maxwell2 bc12c

Τέλος, η Elsa Hosk, πριν ανέβει στην πασαρέλα, ήταν αθλήτρια του μπάσκετ και ακόμη συνεχίζει όποτε έχει χρόνο να προπονείται. Όταν πάλι το στρες έχει χτυπήσει κόκκινο, προτιμάει και αυτή να αντιμετωπίσει το σάκο του... μποξ.

elsa-hosk2 7540e

Διαβάστε ακόμη:

Είναι 6 και... αρκούν! Οι ασκήσεις που θα μεταμορφώσουν το σώμα σας σε χρόνο dt!

Βάλτε Χ στα ροκανίσματα: Αποκτήστε κοιλιά «πέτρα», χωρίς καν να... ξαπλώσετε