Καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί μετά από δύο γέννες: Ιδού πώς τα έχει καταφέρει η Shakira!

Καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί μετά από δύο γέννες: Ιδού πώς τα έχει καταφέρει η Shakira!

Plus: Δοκιμάστε το απόλυτο πρόγραμμα για κοιλιά

Αχ αυτή η Shakira! Στα 38 της χρόνια και μετά από δύο γέννες έχει καταφέρει να διατηρήσει το σώμα της σε άψογη κατάσταση. Τέλος Ιανουαρίου, η Κολομβιανή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ήδη η κοιλιά της είναι επίπεδη και οι κοιλιακοί της καλοσχηματισμένοι.


Μα πραγματικά πώς τα κατάφερε; Η απάντηση απλή! Προσέχει πολύ τη διατροφή της και φυσικά δε σταματά να χορεύει και να γυμνάζεται.

rs 600x600-150614100254-600.shakira.cm.61415 2f528


Την περασμένη Κυριακή, λοιπόν, η sexy star δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της κατά τις οποίες προπονείται παρέα με την personal trainer της. Και το όνομα αυτής; Anna Kaiser! Η Anna, λοιπόν, βοήθησε την Shakira να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της στο πι και φι. Τι περιλαμβάνει το καθημερινό πρόγραμμα της star; Άφθονο χορό, διαλειμματική προπόνηση και φυσικά cardio. Όσο για το πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεται; 4-5!


Η σκληρή προσπάθεια ανταμείβεται και η Shakira είναι η απόδειξη. Δείτε παρακάτω ένα τέλειο δεκάλεπτο πρόγραμμα της Anna Kaiser και αποκτήστε την επίπεδη κοιλιά που πάντοτε ονειρευόσασταν. Good luck!

Διαβάστε ακόμα

Κάντε το όπως τα μοντέλα: Το απόλυτο 10λεπτο πρόγραμμα για να «χτίσετε» το τέλειο κορμί

Κάνε tabata και δες το σώμα σου να... «στεγνώνει»