Εξαφάνισε την κυτταρίτιδα με αυτό το 30λεπτο workout (video)

Εξαφάνισε την κυτταρίτιδα με αυτό το 30λεπτο workout (video)

Πίστεψέ μας, κάνει θαύματα

Παρόλο που έχασες τα κιλά που σε βασάνιζαν και μπήκες ξανά στο παλιό στενό σου τζιν, δεν έχεις καταφέρει ακόμη να νικήσεις την κυτταρίτιδα –τον αιώνιο εχθρό σου. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα, είναι πολύ δύσκολο να την εξαφανίσεις.


Θέλει πολλή υπομονή και φυσικά επιμονή. Βγάλε από τη διατροφή σου το junk food, τα γλυκά, τις παχυντικές σάλτσες, τα τηγανιτά, περιόρισε το αλάτι που καταναλώνεις και φυσικά πες ναι στα λαχανικά, τα φρούτα, τα ψάρια, το ψητό κοτόπουλο και τους ανάλατους ξηρούς καρπούς. Επιπροσθέτως, μην ξεχνάς να πίνεις τουλάχιστον δύο λίτρα νερό τη μέρα. Τέλος, θα πρέπει να γυμνάζεσαι 4-5 φορές την εβδομάδα! Στο γυμναστήριο ή στο σπίτι σου, μπορείς να πετύχεις τέλεια αποτελέσματα αρκεί φυσικά να παραμείνεις πιστή στη fitness ρουτίνα σου. Μην ξεχνάς να περπατάς, να κάνεις ποδήλατο και φυσικά να κολυμπάς.


Για το τέλος σου αφήσαμε το καλύτερο! Ένα τέλειο 30λεπτο πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα και να φορέσεις με αυτοπεποίθηση το μικροσκοπικό σου μαγιό. Καλή τύχη!

{youtube}rSel1dHJShQ{/youtube}

Διάβασε ακόμη:

Η απόλυτη άσκηση για τέλειους πλάγιους κοιλιακούς!

Μάθαμε τα μυστικά της Eva Mendes για αδύνατο και υγιές κορμί!

Δώστε προσοχή: Τips και ασκήσεις για να προλάβετε τους τραυματισμούς στο γόνατο!