Η σέξι Ciara αποκαλύπτει πώς έχασε 27 κιλά σε 4 μόλις μήνες!

Η σέξι Ciara αποκαλύπτει πώς έχασε 27 κιλά σε 4 μόλις μήνες!

Τι πρόγραμμα ακολούθησε;

Διαθέτει ένα από τα πιο σέξι κορμιά στο Hollywood. Αξέχαστη μας έχει μείνει στο videoclip «Ride»- αν δεν το έχετε δει τότε τρέξτε!

Ιδού!

{youtube}Lp6W4aK1sbs{/youtube}

Η 29χρονη τραγουδίστρια, με τις απίστευτες αναλογίες, πήρε 27 κιλά στην εγκυμοσύνη της αλλά όπως πολύ καλά φαντάζεστε κατάφερε να τα χάσει μέσα σε λίγους μήνες. Η Ciara, λοιπόν, μίλησε στο Shape Magazine και αποκάλυψε πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της σε τέσσερις μόλις μήνες. Η σέξι μανούλα τόνισε πως με το που της έδωσε ο γιατρός το ΟΚ, άρχισε εντατική γυμναστική με τον personal trainer της, Gunnar Peterson (τον ίδιο έχει και η Khloe Kardashian).

fe72e652 edit img cover file 16119370 1439321286 SHAPE September Cover 81159


Κι αν νομίζετε πως έχασε τα περιττά κιλά χωρίς να... κουραστεί ιδιαίτερα θα σας απογοητεύσουμε. Η Ciara έτρεχε καθημερινά στο διάδρομο για περίπου μία ώρα και έπειτα έφευγε κατευθείαν για την πρωινή της προπόνηση με τον Gunnar. To... μαρτύριο δε σταματά εδώ, καθώς μέσα στην ημέρα ακολουθούσε και δύο cardio προγράμματα! Ναι, καλά διαβάζετε – με έναν πρόχειρο υπολογισμό γυμναζόταν πάνω από 3 ώρες τη μέρα. Πώς να μην τα χάσει!

Όσον αφορά τη διατροφή της; Πρόσεχε πάρα πολύ τι έτρωγε και κάθε φορά που είχε λιγούρες έβαζε τον εαυτό της σε... διαδικασία σκέψης για το αν πραγματικά αξίζει να καταναλώσει την συγκεκριμένη παχυντική τροφή που λαχταρά.

how-she-stays-fighting-shape-Five-days-week-Gunnar-puts-me e8bf8

Αλήθεια πώς κρατιέται όμως πια σε φόρμα; Aφού, λοιπόν, κατάφερε και έχασε τα 27 κιλά που την βασάνιζαν, πλέον ακολουθεί πλειομετρικές ασκήσεις 5 φορές την εβδομάδα με την καθοδήγηση πάντα του προπονητή της.