3 πανεύκολες ασκήσεις για να αποκτήσεις του πλαϊνούς κοιλιακούς που πάντα ήθελες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
3 πανεύκολες ασκήσεις για να αποκτήσεις του πλαϊνούς κοιλιακούς που πάντα ήθελες

Είναι ένα από τα πιο σέξι σημεία του κορμιού σου! Συμφωνείς;

Οι πλαϊνοί κοιλιακοί είναι το «βάσανο» κάθε γυναίκας. Είναι ευρέως γνωστό, πως το περισσότερο λίπος μαζεύεται εκεί, σ’ αυτά τα πλαϊνά σημεία. Αυτά που ξεχωρίζουν από το παντελόνι σου και σε πιάνει κρίση κάθε φορά που θες να βάλεις κοντό μπλουζάκι.

Αν θες να το ξεφορτωθείς και να αποκτήσεις τους πλαϊνούς κοιλιακούς που πάντα ήθελες, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις παρακάτω πανεύκολες ασκήσεις!

 811106 w500h500

Άσκηση 1: Ξάπλωσε στο πλάι με τα πόδια τεντωμένα. Με ενωμένα τα πόδια, τράβηξε την κοιλιά σου προς τα μέσα και σφίξε τους γλουτούς. Ανεβοκατέβασε και τα δύο πόδια μαζί στον αέρα για 30 επαναλήψεις και έπειτα άλλαξε πλευρά. Κάνε 2-3 σετ.

Άσκηση 2: Ξάπλωσε σε μία μεγάλη μπάλα γυμναστικής με τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Ανέβασε τον κορμό και προσπάθησε να πιάσεις το γόνατο σου με το αντίθετο χέρι. Δούλεψε το εναλλάξ για 20 φορές. Κάνε 2-3 σετ.

Άσκηση 3: Πέρασε ένα λάστιχο από ένα στύλο. Μείνε όρθια, πιάσε το λάστιχο με τα δύο χέρια έχοντας το δέσιμο στο πλάι σου. Κάνε περιστροφές γύρω από τον κορμό σου τραβώντας το λάστιχο με τα δύο χέρια. Για πιο δύσκολη εκτέλεση μπορείς να στηριχτείς στα γόνατα. Κάνε 25 επαναλήψεις στην κάθε πλευρά.