Οι 2 πιο αποτελεσματικές ασκήσεις κοιλιακών που ξεχνάς να κάνεις στο γυμναστήριο

Ερμιόνη Σαρρή
Οι 2 πιο αποτελεσματικές ασκήσεις κοιλιακών που ξεχνάς να κάνεις στο γυμναστήριο

Είναι 2 και συμφέρουν!

Και ποια δε θέλει να αποκτήσει τέλεια γραμμωμένη κοιλιά; Η sexy επίπεδη κοιλιά είναι ένας από τους απόλυτους fitness στόχους γυναικών (εντάξει, και αντρών)! Για να καταφέρεις να εξαφανίσεις το κοιλιακό λίπος, θα πρέπει να προσέχεις πρώτα από όλα τη διατροφή σου και έπειτα να ξοδέψεις αρκετές ώρες κάνοντας… κοιλιακούς. Πουφφφφφφφ και εμείς το σιχαινόμαστε αλλά… ΠΡΕΠΕΙ.

Οι παρακάτω δύο ασκήσεις έχουμε να σου πούμε πως είναι πολύ αποτελεσματικές και οι περισσότερες από εμάς απλά δεν τις κάνουμε. Για, δοκίμασε τις, λοιπόν, την επόμενη φορά πάνω στο στοματάκι σου.

Άσκηση 1

Ξάπλωσε πάνω σε ένα στρώμα γυμναστικής, τέντωσε τα πόδια σου και τοποθέτησε τα χέρια στο σημείο ανάμεσα στη μέση και τα οπίσθια. Από το σημείο αυτό ξεκίνα να κάνεις «ψαλιδάκια» σηκώνοντας ελάχιστα τα πόδια σου προς τα επάνω. Κάνε 3 σετ των 30 επαναλήψεων.

Άσκηση 2

Παίρνεις θέση σανίδας, ακουμπώντας τους αγκώνες σου στο έδαφος. Σφίγγεις πολύ καλά την κοιλιά και τους γλουτούς σου και σηκώνεις ένα ένα τα χέρια για να ακουμπήσουν στο έδαφος οι παλάμες σου. Έπειτα, επιστρέφεις με τον ίδιο τρόπο στην αρχική σου θέση. Κάνε 3 σετ των 12 επαναλήψεων.

askisi koiliakwn

Θέλεις τέλειο και σμιλεμένο σώμα; Μάθε ποια είναι η κατάλληλη ώρα να γυμναστείς και εκμεταλλεύσου τη.