Μπορείς να καις θερμίδες όσο κοιμάσαι; Γίνεται και η Adriana Lima έχει τη λύση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μπορείς να καις θερμίδες όσο κοιμάσαι; Γίνεται και η Adriana Lima έχει τη λύση

Μήπως να το βάλουμε στο πρόγραμμα μας;

Το χθεσινό βράδυ για το Παρίσι ήταν ένα από τα σημαντικότερα, αφού στο Grand Palais πραγματοποιήθηκε το φετινό show της Victoria’s Secret. Όσοι παρευρέθηκαν μιλούν για την καλύτερη βραδιά ever και εμείς με τις ελάχιστες φωτογραφίες που είδαμε από τη βραδιά, μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.

Τώρα θα περιμένουμε με αγωνία τη Δευτέρα (5/12), όπου θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά για να δούμε τους αγγέλους της VS στα sexy εσώρουχα τους. Εντάξει είναι επίσης σίγουρο, πως για μία ακόμη χρονιά θα χαζέψουμε με τα σώματα τους και θα υποσχεθούμε στους εαυτούς μας πως θα ξεκινήσουμε γυμναστήριο το συντομότερο.

Κι επειδή και η σωστή διατροφή χρειάζεται για ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα θα ακολουθήσουμε τη συμβουλή της Adriana Lima για να κάψουμε θερμίδες. Η Βραζιλιάνα καλλονή αποκάλυψε τι τρώει πριν ξαπλώσει για να καίει θερμίδες όσο κοιμάται.

adriana lima instagram

Το supermodel έχει αναφέρει: «Η συνέπεια είναι πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό όταν πρόκειται για το φαγητό σου. Τρώω έξι γεύματα την ημέρα και γυμνάζομαι τουλάχιστον έξι ημέρες την εβδομάδα, κάνοντας ως επί το πλείστον kick boxing».

Η 35χρονη καλλονή λοιπόν αποκάλυψε πως πριν ξαπλώσει τρώει φαγόπυρο (είδος δημητριακού). Για την ακρίβεια, φτιάχνει ένα smoothie με φαγόπυρο, το οποίο είναι γεμάτο πρωτεΐνες που μπορούν να ενισχύσουν το μεταβολισμό.

adriana lima instagram 2

Η Adriana Lima ανέφερε: «Ανακατεύω φαγόπυρο με γάλα καρύδας και μέλι, και το τρώω ζεστό ή κρύο ανάλογα με το πώς αισθάνομαι. Το να τρως φαγόπυρο πριν τον ύπνο, βοηθά πραγματικά στο να κάψεις θερμίδες, ενώ κοιμάσαι».

Να το μυστικό λοιπόν. Σωστή και ισορροπημένη διατροφή, γυμναστική και ένα smoothie με φαγόπυρο θα σου χαρίσουν το σώμα που ονειρεύεσαι.