Γυμνάσου σα να ήσουν στο Survivor: Αυτές είναι οι ασκήσεις που θα σε «στεγνώσουν» σε χρόνο dt!

Ερμιόνη Σαρρή
Γυμνάσου σα να ήσουν στο Survivor: Αυτές είναι οι ασκήσεις που θα σε «στεγνώσουν» σε χρόνο dt!

Τον Ιούνιο θα υπερηφανεύεσαι για τα ''κουτάκια'' στην κοιλιά σου!

Όταν εδώ στο Queen.gr είχαμε γράψει για τις 5 φρίκες που κάθε γυναίκα θα βίωνε αν ήταν στο Survivor, σου είχαμε τονίσει πως το μόνο θετικό που θα βλέπαμε σε όλη αυτή τη διαδικασία θα ήταν το… αδυνάτισμα. Θέλαμε, δε θέλαμε θα επιστρέφαμε απίστευτα αδυνατισμένες και σχεδόν στεγνές από λίπος.

Ακόμα και αν δεν ανήκεις στην κατηγορία όλων αυτών που 21:00-00:00 δε σηκώνονται από τον καναπέ τους, θα έχεις δει το survivor έστω και για 15 λεπτά. Οι δοκιμασίες δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Οι δοκιμασίες είναι δοκιμασίες με όλη τη σημασία της λέξης και για αυτό ζήτησε από την γυμνάστριά μου να μου δώσει τα ‘’φώτα’’ της για το πώς θα γίνω μία survivor. Thank you, Ελένη Καραγιάννη!

Παρακάτω, λοιπόν, θα σου παρουσιάσουμε 3 ασκήσεις τις οποίες αν τις κάνεις πάνω στην άμμο, θα αισθανθείς για λίγο παίκτης του survivor. Μπορούν να γυμνάσουν το κορμί σου σε χρόνο dt και να το γραμμώσουν. Να δεις πόσο γρήγορα θα φύγει το λίπος από την κοιλιά και τους γλουτούς.

Η σανίδα η ‘’περπατητή’’: H κλασσική άσκηση της σανίδας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Ενώ στηρίζεσαι, λοιπόν, στις μύτες των ποδιών σου και στις παλάμες σου ξεκινάς και προχωράς προς τα εμπρός και προς τα πίσω για 30 δευτερόλεπτα. Προσοχή, το σώμα σου πρέπει να είναι σε τέλεια ευθεία.

Κάνε 3 σετ των 30 δευτερολέπτων.

tumblr n4qe53Cgaq1s5qw8jo1 500

Η αράχνη, που κάνει θαύματα: Η συγκεκριμένη άσκηση είναι της ίδια λογικής απλώς πρέπει να κάτσεις σε θέση τραπεζάκι. Τα πόδια σου πρέπει να σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών, τα πέλματά σου να ακουμπάνε πολύ καλά στο έδαφος και τα χέρια σου να είναι τεντωμένα. Τώρα ξεκινά ξανά για 30 δευτερόλεπτα να περπατάς προς τα εμπρός και προς τα πίσω.

Κάνε 3 σετ των 30 δευτερολέπτων.

Τα squats τα ‘’μαγικά”: Στάσου σε όρθια θέση και λύγισε τα πόδια σου μέχρι το σημείο που τα γόνατά σου δε θα ξεπερνούν τις μύτες των ποδιών σου. Τα χέρια σου μπορείς να τα έχεις στη μέση σου ή τεντωμένα δεξιά και αριστερά. Ενώ τα γόνατά σου έχουν σχηματίσει γωνία 90 μοιρών, κάνε άλμα προς τα πάνω και επέστρεψε ξανά στην καθιστή σου θέση. Με λίγα λόγια, στη συγκεκριμένη άσκηση κάνουμε καθίσματα με άλμα.

Κάνε 3 σετ των 10 καθισμάτων.

Η ''ανάβαση'' (climber mountain): Στηρίξου πάνω στις παλάμες σου και σχημάτισε ένα τρίγωνο με το κορμί σου. Από τη θέση αυτή μαζεύεις εναλλάξ τα πόδια σου προς το στήθος. Το παρακάτω gif θα σε κατατοπίσει απόλυτα.

large.giffitnesss