Get fit από το σπίτι: 2 εύκολα προγράμματα για σφιχτούς κοιλιακούς και γραμμωμένα πόδια!

Get fit από το σπίτι: 2 εύκολα προγράμματα για σφιχτούς κοιλιακούς και γραμμωμένα πόδια!

Γυμναστήριο το Καλοκαίρι; Η αλήθεια είναι πως ακόμη και οι φανατικές gym fans (ναι, εκείνες που έλιωναν στην Tabata όλο τον Χειμώνα) δυσκολεύονται να μείνουν πιστές στο πρόγραμμά τους κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Πράγματι, οι υψηλές θερμοκρασίες, οι διακοπές και οι προτάσεις για βόλτες, έβγαλαν σιγά σιγά το γυμναστήριο από τη λίστα σου. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να γυμνάσεις το κορμί σου και να εμφανιστείς στην παράλια με την αυτοπεποίθηση στα ύψη (ή τουλάχιστον σε ικανοποιητικά επίπεδα); Όχι, δεν θα σου πω να πάρεις τους δρόμους διότι οι θερμοκρασίες είναι επικίνδυνες -έως απαγορευτικές. Αντιθέτως, θα σου ζητήσω να κάτσεις στο σπίτι, να ανοίξεις το tablet ή τον υπολογιστή σου και να γνωρίσεις τη fitness trainer Rebecca-Louise!

Η διάσημη γυμναστήρια από τη Βρετανία -η οποία ζει πλέον στις ΗΠΑ- έχει φανατικές θαυμάστριες σε ολόκληρο τον κόσμο και όχι άδικα, διότι τα προγράμματά της είναι -σχετικά- εύκολα και αποτελεσματικά!

Εμείς επιμένουμε κλασικά για αυτό και θα μοιραστούμε μαζί σου δύο από τα κορυφαία προγράμματα της Rebecca-Louise. Αν τα ακολουθήσεις, θα καταφέρεις να αποκτήσεις σφιχτούς κοιλιακούς και τα υπέροχα πόδια της Miley Cyrus!

Κανένας καύσωνας και κανένα γυμναστήριο τον Αύγουστο. Με τη Rebecca-Louise, θα γυμναστείς καλά και από το σπίτι! Κάνε, λοιπόν, τη δοκιμή σου και αν δεις ότι σου ταιριάζει, τότε μπες στο κανάλι της στο ΥouTube και παρακολούθησε τα νέα της προγράμματα για κάθε σημείο του σώματος.

Το σίγουρο είναι ότι τα δύο παρακάτω προγράμματα αποτελούν εγγύηση για εμάς. Για να τα ολοκληρώσεις με επιτυχία, θα χρειαστείς μόνο ένα στρώμα γυμναστικής. Σε περίπτωση που θες να δυσκολέψεις λίγο τα πράγματα, μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις βαράκια για τα πόδια.

Φρόντισε απλά να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική όταν κάνεις τις ασκήσεις σου και μην ξεχάσεις να τελειώσεις με μερικές διατάσεις. Δεν θέλεις να πας στο γραφείο πιασμένη την επόμενη ημέρα!