Πώς θα γίνετε fit σε… 40 ημέρες

Πώς θα γίνετε fit σε… 40 ημέρες

'Εχετε βάλει στόχο να γίνετε fit αλλά δεν γνωρίζετε πώς να ξεκινήσετε;

Η Σαρακοστή αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να μπείτε σε πρόγραμμα. Πέρα από τη διατροφή, προσπαθήστε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας και τη γυμναστική. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να φροντίσετε τον εαυτό σας, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές, που θα βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση και θα σας γεμίσουν ενέργεια προκειμένου να πετύχετε τον στόχο σας.

Βάλτε την άσκηση στην καθημερινότητά σας

Μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας και προσπαθήστε να οργανώσετε την καθημερινότητά σας, ώστε να έχετε χρόνο για να αθλείστε. Μισή ώρα καθημερινής άσκησης αρκεί προκειμένου να δείτε αποτελέσματα. Βρείτε τον τύπο γυμναστικής που σας αρέσει και ξεκινήστε! Ακόμη και 30’ γρήγορο περπάτημα, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μην ξεχνάτε, ότι πέρα από τα σωματικά οφέλη, η άσκηση θα ας προσφέρει και ψυχικά οφέλη, καθώς κατά τη διάρκειά της εκκρίνονται ενδορφίνες, που είναι γνωστές και ως οι ορμόνες της ευτυχίας.

Παράλληλα, φροντίστε το διατροφικό σας πρόγραμμα. Μπορεί να ακούγεται αυτονόητο, αλλά μία λίστα με τα ψώνια της εβδομάδας θα σας βοηθήσει σημαντικά να μην ξεφύγετε. Οργανώστε τα γεύματα που θα καταναλώνετε και βρείτε τις νηστίσιμες συνταγές που θα προετοιμάσετε. Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι οι επιλογές που έχετε, είναι περισσότερες από όσες μπορεί να πιστεύατε…

Διαβάστε τη συνέχεια στο sarakosti.gr