Σε αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής οφείλει η Megan Markle το καλλίγραμμο κορμί της

Πατουχέα Μαριάννα
Σε αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής οφείλει η Megan Markle το καλλίγραμμο κορμί της

Εντάξει, δεν το λες και τόσο σκληροπυρηνικό

Η μέλλουσα Πριγκίπισσα είναι μια από τις πιο περιποιημένες και όμορφες γυναίκες που έχει γνωρίσει ο κόσμος τούτος (δεν είναι;). Το fact αυτό προκύπτει τόσο από τα γοητευτικά χαρακτηριστικά του προσώπου της όσο και από το σμιλεμένο της κορμί.

Άλλωστε, ούσα κόρη μιας κορυφαίας yoga instructor δε θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς κάτι που επιβεβαιώνει και ο προσωπικός της γυμναστής, Craig McNamee. O Craig που πρωτο-ήρθε σε επαφή μαζί της πριν από τρία χρόνια ανέφερε ότι η Meghan ήταν ήδη σε ένα πολύ καλό επίπεδο οπότε αυτός όφειλε να την πάει ένα βήμα παρακάτω.

Μαζί ξεκίνησαν ένα κυκλικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης το οποίο υλοποιούν τρεις φορές την εβδομάδα, κυρίως τα πρωινά, για 45 λεπτά. Αρχικά, η Meghan επιδίδεται σε ένα δεκάλεπτο ζέσταμα που περιλαμβάνει τρέξιμο και διατάσεις, συνεχίζει με ασκήσεις ενδυνάμωσης 30 λεπτών -μεταξύ των οποίων και βάρη- και ολοκληρώνει με αποθεραπεία πέντε λεπτών.

meghan

«Σε γενικές γραμμές γυμνάζει όλα τα σημεία του σώματός ενώ στο παρελθόν έδινε έμφαση στον κορμό, κυρίως λόγω της δουλειάς της και την αντίστοιχη στάση σώματος που αυτή απαιτούσε».

Well done, Meghan!