Η must άσκηση της Χριστίνας Μπόμπα για βραζιλιάνικα οπίσθια

Η must άσκηση της Χριστίνας Μπόμπα για βραζιλιάνικα οπίσθια

Με αυτήν την άσκηση γραμμώνεις γλουτούς και πόδια. 

Όχι, δε βαριόμαστε να λέμε πόσο ωραίο κορμί έχει η Χριστίνα Μπόμπα, γιατί πραγματικά η κοπέλα είναι ο ορισμός του fitness goal. Δεν είναι ότι απλά κάνει γυμναστική για να έχει ωραίο σώμα, αλλά φαίνεται ότι το wellness είναι πλέον φιλοσοφία και τρόπος ζωής. Η influencer, μέσα στην έντονη παρουσία που έχει στα social media, ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες και βίντεο από τις προπονήσεις της και δείχνει τι ακριβώς κάνει κι έχει αυτό το υπέροχο κορμί.

Το τελευταίο της story κινήθηκε στα πλαίσια που την έχεις συνηθίσει κι έτσι η Χριστίνα ανέβασε ένα βίντεο, όπου κάνει «200 squat challenge». Το squat είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις για να γυμνάσεις το κάτω μέρος του σώματος και ειδικά την περιοχή των γλουτών, και συστήνεται από όλους τους fitness trainers. Τα αποτελέσματα που υπόσχεται, αν γίνει σωστά, σίγουρα μπορεί να τα παραδώσει και η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη είναι μία ακόμα απόδειξη.

Δεν ξέρουμε αν τελικά έφτασε τον συγκεκριμένο αριθμό, όμως με τις προπονήσεις που κάνει καθημερινά είναι σίγουρα στην κατάλληλη φόρμα για να το καταφέρει.

Δες το story της Χριστίνας στο βίντεο που ακολουθεί.