Σ’ αρέσει το TRX; Δες πώς μπορείς να κάνεις ακόμα και μέσα στο νερό

Νατάσσα Σχοινά
Σ’ αρέσει το TRX; Δες πώς μπορείς να κάνεις ακόμα και μέσα στο νερό

Μπορεί να βρήκες μόλις τη νέα σου γυμναστική!

Αν ασχολείσαι με τη γυμναστική, τότε σίγουρα γνωρίζεις ένα από τα πιο διαδεδομένα είδη που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια κι έχουν αποκτήσει μεγάλο και πιστό κοινό, το TRX. Το συγκεκριμένο fitness trend έχει φτάσει σε κάθε γυμναστήριο και στούντιο και υπόσχεται οφέλη για όποιον το επιλέξει. Είναι κατάλληλο για όλους, ανεξάρτητα με το επίπεδο fitness στο οποίο βρίσκονται, προσφέρει μεγάλη γκάμα στις ασκήσεις που μπορείς να κάνεις, ενισχύει το καρδιαγγειακό σύστημα και την αντοχή κι έχει την ικανότητα να γυμνάζει όλο το σώμα.

Τώρα, λοιπόν, έφτασε η ώρα να δεις μία παραλλαγή του που με τα επίπεδα διασκέδασης που προσφέρει είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σε ενθουσιάσει και θα σε κάνει να τη λατρέψεις.

To TRX στο νερό μεταφέρει τις ασκήσεις με τους ιμάντες στην πισίνα και προσθέτει σε πολλές μία έξτρα δυσκολία λόγω της αντίστασης, αλλά και περισσότερη διασκέδαση.

«Είναι η τελευταία τάση στο fitness. Είσαι μέσα σε πισίνα, χρησιμοποιείς τους ιμάντες του TRX και κάνεις ασκήσεις για όλα τα μέλη του σώματος»

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.