Θέλεις το θεϊκό κορμί της Ευαγγελίας Αραβανή; Κάνε αυτές τις ασκήσεις!

Θέλεις το θεϊκό κορμί της Ευαγγελίας Αραβανή; Κάνε αυτές τις ασκήσεις!

Τι κάνει η Αραβανή για να έχει αυτό το σώμα;

Αν σου ζητούσε κάποιος να σκεφτείς πανέμορφες Ελληνίδες που έχουν περάσει από την εγχώρια showbiz, ποιες θα έλεγες; Σίγουρα η λίστα είναι τεράστια, καθώς τα ονόματα είναι πάρα πολλά, αλλά ανάμεσά τους θα είναι χωρίς αμφιβολία αυτό της Ευαγγελίας Αραβανή. Η λαμπερή παρουσιάστρια, όποτε κάνει μία εμφάνιση, αφήνει το ανδρικό και το γυναικείο κοινό άφωνο με την ομορφιά της και το απίστευτα καλλίγραμμο σώμα της.

Για ένα τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, η επιλογή της κατάλληλης γυμναστικής κρίνεται απαραίτητη. Οι ασκήσεις που θα επιλέξεις παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα που θα έχεις στη συνέχεια, αφού πρέπει να στοχεύουν στα σημεία που θες και με τον τρόπο που θες.

Η Ευαγγελία, για παράδειγμα, φροντίζει να μας ενημερώνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το fitness πρόγραμμα που ακολουθεί, ώστε να ξέρουν οι fans της πώς μπορούν κι εκείνοι να αποκτήσουν το κορμί της.

Οι ασκήσεις που είδαμε στα βίντεό της στοχεύουν στη σμίλευση κάθε περιοχής του κορμιού, με ιδιαίτερη έμφαση στα πόδια και στους γλουτούς.

Δες τις ασκήσεις που κάνει η Ευαγγελία στη συνέχεια.