Βαρέθηκες το συμβατικό ποδήλατο; Αυτό είναι το νέο ανατρεπτικό χειμερινό σπορ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Βαρέθηκες το συμβατικό ποδήλατο; Αυτό είναι το νέο ανατρεπτικό χειμερινό σπορ

Και φυσικά εννοείται πως θα κάψεις αρκετές θερμίδες

Το καλοκαίρι συνηθίζουμε να κάνουμε αθλήματα που δεν απαιτούν πολλά ρούχα για ευνόητους προφανώς λόγους. Τον χειμώνα οι επιλογές μας λιγοστεύουν, καθώς η θερμοκρασία πέφτει και δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Οκ και δεν λέμε καλό το γυμναστήριο, αλλά βαριέσαι να κάνεις συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Ήρθε όμως ένα νέο σπορ, το οποίο θα σε ενθουσιάσει και θα σε βγάλει για λίγο από τα συνηθισμένα.

Η εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου, μας έδειξε το πιο ανατρεπτικό χειμερινό σπορ και πως θα το κάνεις. Ποδήλατο στο χιόνι ή αλλιώς ski bike είναι η νέα τάση που έχει έρθει στη χώρα μας τα τελευταία δύο χρόνια. Μη γελιέσαι δεν μιλάμε για κανονικό ποδήλατο με ρόδες όμως. Είναι σαν ποδήλατο, μόνο που αντί για ρόδες έχει πέδιλα του σκι. Και θα μας πεις πως ακριβώς γυμνάζεσαι με αυτό;

Και θα σου απαντήσουμε, όπως ακριβώς γίνεται και με το κανονικό σκι, στο οποίο σημειωτέον καις περίπου 900 θερμίδες. Σοκ έτσι; Δες λοιπόν το βίντεο που ακολουθεί, και όταν βρεθείς σε χιονοδρομικό, δοκίμασε το οπωσδήποτε.