Γυμναστική πάση θυσία

Γυμναστική πάση θυσία

Υπάρχει τρόπος να το πάρετε κι εσείς απόφαση!

Αν βαριέστε να γυμναστείτε ξεχάστε το γυμναστήριο και τα βάρη και κάντε μαθήματα χορού!

Επειδή είναι διασκεδαστικό και προϋποθέτει και νοητική συμμετοχή, ο χορός σας κάνει να ασκήστε χωρίς να έχετε την αίσθηση ότι κάνετε γυμναστική. Μην πιστέψετε όμως πως είναι άσκηση χωρίς αποτέλεσμα διότι «δουλεύετε» και αερόβια αλλά και χρησιμοποιείτε μεγάλο ποσοστό των μυών σας.

Η Zumba, που είναι ένα μείγμα από Λατινικού στυλ χορούς, είναι καλή για την αύξηση της ευελιξίας σας αλλά και της αντοχής σας.

Επίσης, το μπαλέτο, που σε διάφορα γυμναστήρια υπάρχουν και μαθήματα για αρχάριους ενήλικες, είναι ιδανικό για την τόνωση των ποδιών, των γλουτών και των κοιλιακών.

Αν, πάλι, η δικαιολογία σας είναι ότι δεν μπορείτε ν απειθαρχήσετε και να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα, κάντε το για έναν ανώτερο σκοπό,, όπως για παράδειγμα, φιλανθρωπικό.

Υπάρχουν ποδηλατικοί αγώνες ή αγώνες τρεξίματος, για παράδειγμα, που γίνονται με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για κάποια ιδρύματα ή κάποιον άλλο ευγενή σκοπό.

Αν δεν το κάνετε για τον εαυτό σας, το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ή και ευαισθησίας προς λιγότερα προνομιούχες κοινωνικές ομάδες, θα βάλει φτερά στα πόδια σας!