Γυμναστική τις Παρασκευές; Το χορευτικό βίντεο που θα σου φτιάξει τη διάθεση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γυμναστική τις Παρασκευές; Το χορευτικό βίντεο που θα σου φτιάξει τη διάθεση

Καμία μέρα δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη

Τώρα που ο καιρός έχει αρχίσει και φτιάχνει και οι βροχές μας έχουν ξεχάσει για λίγο είναι ευκαιρία να κάνουμε πιο έντονη και καθημερινή την εξωτερική άσκηση. Μπορεί τα γυμναστήρια να ανοίγουν από εβδομάδα (νέες πληροφορίες αναφέρουν πως ανοίγουν τη Δευτέρα 15/6) όμως καλό θα είναι για να μειώσεις τις πιθανότητες να κολλήσεις να προτιμήσεις την εξωτερική άσκηση. Η επαφή σου με άλλον κόσμο δεν θα είναι τόσο έντονη και σίγουρα στον εξωτερικό χώρο μπορείς να γυμναστείς καλύτερα.

Σε καμία περίπτωση δεν σου λέμε να μην πας στο γυμναστήριο, το οποίο σίγουρα θα πληροί πια νέους κανόνες λειτουργίας, αλλά ο καθένας κρίνει και πράττει ότι θεωρεί καλύτερο για την υγεία του και τον εαυτό του. Εννοείται μπορείς ακόμη να γυμνάζεσαι στο σπίτι σου που έχεις άνεση τόσο χώρου, όσο και χρόνου αφού δεν θα σε πιέζει κανείς γιατί θέλει να χρησιμοποιήσει κάποιο όργανο που κάνεις κλπ. Κι επειδή σίγουρα δεν έχεις συνδυάσει τις Παρασκευές με γυμναστική, αλλά με κοκτέιλς και χορό, σου έχουμε ένα χορευτικό βίντεο γυμναστικής, το οποίο αν μη τι άλλο θα σου προσφέρει τον χορό.

Το κοκτέιλ μπορείς να το πιείς αύριο το βράδυ ή και σήμερα –δεν είμαστε αρνητικοί- αλλά αρκεί να μην το παρακάνεις, διαφορετικά θα έχει πάει στράφι όλος ο ιδρώτας που έριξες και οι θερμίδες που έκαψες.