Εάν αγαπάς τη γιόγκα, η eBay είναι εδώ για εσένα!

Εάν αγαπάς τη γιόγκα, η eBay είναι εδώ για εσένα!

Η eBay προσφέρει ένα μεγάλο εύρος προϊόντων σε σχέση με τη yoga από πάνω από 200.000 πωλητές της πλατφόρμας

Σου αρέσει η γιόγκα; Δεν είσαι ο μόνος! Εκατομμύρια αγοραστές προϊόντων γιόγκα της eBay πλατφόρμας, αποδεικνύουν ότι η δημοτικότητα του είδους αυξάνεται χρόνο με το χρόνο, αποκτώντας ολοένα και περισσότερους φίλους και υποστηρικτές. Αν και έχει θεωρηθεί από πολλούς ως παλιά πρακτική, αρκετοί είναι σήμερα εκείνοι που βλέπουν την γιόγκα ως εναλλακτικό τρόπο ζωής και εκγύμνασης.

Στο πλαίσιο αυτό, η eBay προσφέρει ένα μεγάλο εύρος αξεσουάρ και προϊόντων σχετικά με τη γιόγκα και έναν μεγάλο αριθμό αγοραστών και ενδιαφερόμενων του είδους. Από τα στοιχεία της πλατφόρμας αλλά και τη γενικότερη άνοδο της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επιβεβαιώνεται πως η γιόγκα ήρθε για να μείνει. Άλλη μια απόδειξη αυτού αποτελεί και η εξέλιξή της σε πολλά διαφορετικά είδη και προσεγγίσεις, τα τελευταία χρόνια.

Κατά τη διάρκεια του έτους 2019, πάνω από 3 εκατ. αγοραστές επισκέφτηκαν την πλατφόρμα της eBay και επέλεξαν προϊόντα σχετικά με τη γιόγκα. Ωστόσο, η πιο ενδιαφέρουσα αποκάλυψη είναι πως οι άνδρες αποτελούν την πλειοψηφία των οπαδών του είδους, καθώς φαίνεται πως έχουν αγοράσει περισσότερα αντικείμενα και προϊόντα σε σχέση με τη γιόγκα, συγκριτικά με τις γυναίκες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η πλειοψηφία των αγοραστών κυμαίνονται μεταξύ 30 έως 40 ετών. Παράλληλα, σημαντικός αριθμός παραγγελιών καταγράφεται και από ηλικίες μεταξύ 50 και 65 ετών, γεγονός που αποδεικνύει πως η γιόγκα δεν έχει ηλικιακό όριο. Ο μεγαλύτερος όγκος αγορών στην Ευρώπη προέρχεται από καταναλωτές ηλικίας από 30 έως 40 ετών, ενώ στην Ελλάδα, το ηλικιακό εύρος των οπαδών της γιόγκα κυμαίνεται από 30 έως 50 ετών. Οι περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν ειδικά στρώματα γιόγκα, καθώς και βιβλία σχετικά με τη φιλοσοφία της, τις στάσεις γιόγκα, εναλλακτικές προσεγγίσεις κ.α.

logooo

Μαζί με την αυξανόμενη δημοτικότητά της, οι λάτρεις του είδους έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ολοένα και αυξανόμενες τάσεις και προσεγγίσεις που προκύπτουν συνεχώς, τα τελευταία χρόνια. Άνδρες, γυναίκες, καθώς και οικογένειες επιλέγουν τη γιόγκα, συνδυάζοντας τη φυσική δραστηριότητα με την ευεξία, μαζί με μία μοναδική mindfulness εμπειρία. Η eBay βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αναγκών τους, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και αντικειμένων σε σχέση με τη yoga από περισσότερους από 200.000 πωλητές της πλατφόρμας.