Θέλεις hot γλουτούς; Κάνε αυτές τις ασκήσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θέλεις hot γλουτούς; Κάνε αυτές τις ασκήσεις

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Βρισκόμαστε ήδη στις αρχές του Σεπτέμβρη και αν και κάνει τρομερή ζέστη τις μέρες αυτές, νιώθεις κι εσύ –κι εμείς- πως το καλοκαίρι απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο. Και αυτό σημαίνει αυτομάτως, επιστροφή στη δουλειά, στη ρουτίνα, αλλά και στη γυμναστική. Γιατί μπορεί το καλοκαίρι του 20’ να έφυγε, όμως θα έρθει αυτό το 21΄ και πρέπει να σε βρει προετοιμασμένη.

Φέτος, η αλήθεια είναι πως κάτι ο κορονοϊός, κάτι η καραντίνα, αν και είχαμε κάποιο χρόνο ελεύθερο στο σπίτι, το καλοκαίρι σχεδόν μας έπιασε στα πράσα. Οπότε, για το επόμενο θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε από νωρίς. Κι επειδή σήμερα είναι Παρασκευή (κι έρχεται σκ) και δεν θέλουμε να σε βάλουμε στη διαδικασία αυτή, από Δευτέρα μπορείς να κάνεις αυτές τις ασκήσεις αν θέλεις πιο γυμνασμένους και hot γλουτούς.



The best booty workout ever

The most effective exercises for beautiful legs and a toned butt

Posted by Go Fit Stay Fit on Monday, 5 June 2017


Καμία γυμναστική δεν είναι ξεκούραστη, και κανένας στόχος δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να προσπαθήσεις έστω και λίγο. Γι’ αυτό λοιπόν αν θέλεις πραγματικά να χάσεις κιλά και να γυμναστείς δεν έχεις παρά να βάλεις τα δυνατά σου, το κολάν και τα αθλητικά σου και να δεις το βίντεο που ακολουθεί.