Η Eva Longoria βρήκε την άσκηση που γυμνάζει γλουτούς και χέρια μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Eva Longoria βρήκε την άσκηση που γυμνάζει γλουτούς και χέρια μαζί

Το κορμί της δεν υπάρχει

Δεν είναι λίγες οι φορές που τον τελευταίο χρόνο η Eva Longoria μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό βλέποντας τις φωτογραφίες που ποστάρει στο Instagram account της, φορώντας το μαγιό της ή κάνοντας γυμναστική. Μάλιστα, κάθε τόσο ανεβάζει βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής, δείχνοντας μας ακριβώς πως «χτίζει» και διατηρεί αψεγάδιαστο αυτό το κορμί στα 45 της χρόνια.

Η ηθοποιός που πριν από δύο χρόνια έγινε μανούλα για πρώτη φορά, έχει ένα τρομερό κορμί, το οποίο βλέποντας το σε καμία περίπτωση δεν σε κάνει να φανταστείς πως η star έχει κάνει παιδάκι. Οι άψογοι κοιλιακοί της, τα καλλίγραμμα πόδια της και οι γυμνασμένοι γλουτοί της εντυπωσιάζουν συνεχώς και αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να παραβλέψεις.

Αν θέλεις πάντως να μάθεις πως διατηρεί το σώμα της, δεν έχεις παρά να δεις την άσκηση που κάνει για να γυμνάσει χέρια και γλουτούς ταυτόχρονα. Το βίντεο ανέβασε η ίδια πριν από κάποιες ώρες στο Instagram account της και η αλήθεια είναι πως κουραστήκαμε και μόνο που είδαμε την άσκηση, πόσο μάλλον αν επιχειρήσουμε να την εκτελέσουμε κιόλας.

Το πιο πιθανό είναι να μη σηκωθούμε από το κρεβάτι για τις επόμενες δύο ίσως και τρεις ημέρες. Οφείλουμε πάντως να της αναγνωρίσουμε πως είναι απίστευτα γυμνασμένη, με φουλ αντοχές και γλουτούς που θα ζήλευε σίγουρα μοντέλο της Victoria’s Secret.