Αυτό είναι το μυστικό της Halle Berry για να παραμένει fit στα 54

Πατούλια Κατερίνα
Αυτό είναι το μυστικό της Halle Berry για να παραμένει fit στα 54

Ένα είναι το μυστικό και δεν σου πάει το μυαλό

Αν υπάρχει μια γυναίκα που το κορμί της ζηλεύουμε αυτή τη στιγμή, είναι σίγουρα η Halle Berry. Δεν υπήρξε ποτέ μοντέλο αλλά στα 54 της χρόνια η ηθοποιός έχει αναλογίες που θα ζήλευαν γυναίκες με τα μισά χρόνια.

Κι αν πιστεύεις πως το μυστικό νεότητας της Berry είναι κάποια περίεργη μέθοδος άσκησης, η ηθοποιός εξήγησε στην Brown Girl Jane ιδρυτή του Tai Beauchamp πως το μυστικό νεότητας και το μυστικό για το σώμα αυτό δεν είναι άλλο παρά τα παιδιά της.

«Νιώθω και δείχνω νεότερη από ποτέ, επειδή δουλεύω σκληρά και επειδή θέλω να είμαι εκεί για τα παιδιά μου. Θέλω να είμαι εκεί και για τα εγγόνια μου, για να τα δω να γεννιούνται και να μεγαλώνουν».

Η Berry είναι μαμά της 12χρονης Nahla καρπό της σχέσης με τον Gabriel Aubry και τον εξάχρονο Maceo, καρπό του γάμου με τον Olivier Martinez τον οποίο έφερε στον κόσμο στα 48 της.



Kαι είναι αλήθεια πως την σκληρή προπόνηση της Berry την βλέπουμε διαρκώς στο Instagram. Η Halle ακολουθεί το πρόγραμμα του φίλου και personal trainer της, Peter Lee Thomas και είναι φαν της 5 Factor Diet. Στο Instagram τη βλέπουμε συχνά με τον Peter να κάνει ένα πρόγραμμα που συνδυάζει ασκήσεις γιόγκα και πολλά βάρη, αλλά και λίγο μποξ, kick-boxing και muay thai. Η ηθοποιός δηλώνει ότι ο personal trainer της και γνώστης πολεμικών τεχνών της άλλαξε τη ζωή.


https://www.instagram.com/p/CD65NeMDKuA