Είσαι σε τηλεργασία; Γυμνάσου στο σπίτι κάνοντας ασκήσεις στον καναπέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είσαι σε τηλεργασία; Γυμνάσου στο σπίτι κάνοντας ασκήσεις στον καναπέ

Θέληση χρειάζεται και όχι χρόνο

Ανήκεις κι εσύ στο ποσοστό αυτών των ανθρώπων που δουλεύουν με τηλεργασία από το σπίτι τους; Αν ναι, είναι ένα πολύ όμορφο νέο, και καθόλου δεν θα έπρεπε να σε στεναχωρεί. Δεν λέμε προφανώς πω δουλεύεις λιγότερο, σε καμία περίπτωση. Αντίθετα μάλιστα ίσως να δουλεύεις και περισσότερο από ότι όταν βρισκόσουν στο γραφείο σου. Σκέψου όμως πόσο χρόνο γλιτώνεις στη μετακίνηση από και προς στο γραφείο σου.

Ίσως αυτό είναι ένα θετικό της τηλεργασίας, και ότι ίσως ενδεχομένως να προλαβαίνεις να πας στο γυμναστήριο που αμέλησες τόσο τους προηγούμενους μήνες. Αν πάλι ούτε κι έτσι προλαβαίνεις, εμείς δεν θα σε κακολογήσουμε. Αντίθετα, έχουμε έναν τρόπο για να σε κάνουμε να γυμναστείς χωρίς καν να βγεις από το σπίτι σου. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις άπειρο χρόνο. Έστω και είκοσι λεπτά από τον χρόνος ου αρκούν για να γυμναστείς, αρκεί να το θέλεις.

Πόσο μάλλον αν σου πούμε πως μπορείς να γυμναστείς στο σπίτι από τον καναπέ σου. Ναι μπορείς όταν καθίσεις να ξεκουραστείς, αντί να ξαπλώσεις να κάνεις ασκήσεις που θα γυμνάσουν ιδιαίτερα το κάτω μέρος του σώματός σου. Και δεν χρειάζεται να απομακρυνθείς και πολύ από τον καναπέ γιατί θα τον χρειαστείς για κάποιες ασκήσεις.

Περίεργο ακούγεται έτσι; Δες το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβεις.


https://www.instagram.com/p/CAgunq5HEFX