Γυμναστική στην καραντίνα; Κάνε τις ασκήσεις της Alessandra Ambrosio

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γυμναστική στην καραντίνα; Κάνε τις ασκήσεις της Alessandra Ambrosio

Και γυμνάσου όσο θέλεις στο σπίτι

Ξέρουμε πως και μόνο που ακούς τις λέξεις lockdown, καραντίνα και αναστολή εργασίας κάτι παθαίνεις. Και το καταλαβαίνουμε μη νομίζεις, αφού όλοι βρισκόμαστε στην ίδια ακριβώς κατάσταση. Θέλουμε όμως να σκεφτείς και τα θετικά της υπόθεσης. Αν είσαι σε αναστολή θα ξεκουραστείς στο σπίτι τις εβδομάδες αυτές, και θα βρεις και χρόνο για τον εαυτό σου.

Μπορείς να φροντίσεις τη διατροφή σου, να κάνεις γυμναστική και γενικά να βρεις λίγο τον εαυτό σου μέσα σε όλη αυτήν τη δύσκολη κατάσταση. Κι επειδή η γυμναστική είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να ξεσπάσεις, αλλά και να γυμναστείς ταυτόχρονα, τότε βρήκαμε το βίντεο αυτό που θα σε κάνει να σηκωθείς από τον καναπέ και να τα δώσεις όλα.

Η Alessandra Ambrosio έχει ομολογουμένως ένα πάρα πολύ ωραίο κορμί και αν θέλεις να δεις πως το έχει αποκτήσει δεν έχεις παρά να πατήσεις το play στο βίντεο που ακολουθεί. Η 39χρονη καλλονή και πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret ακολουθούσε συγκεκριμένες ασκήσεις γυμναστικής στην προπόνησή της πριν από κάθε show του διάσημου brand.

Κι εκεί που φτιάχναμε μια λίστα με βίντεο για γυμναστική που θα ακολουθήσουμε το επόμενο διάστημα, πέσαμε επάνω σε αυτό το βίντεο προπόνησης της Alessandra Ambrosio και εννοείται το αποθηκεύσαμε. Αν θέλεις κι εσύ να ακολουθήσεις την ίδια γυμναστική, τότε δεν έχεις παρά να πατήσεις το play στο παρακάτω βίντεο.