Δεν έχεις εξοπλισμό για γυμναστική; Χρησιμοποίησε αυτό το αντικείμενο

Δεν έχεις εξοπλισμό για γυμναστική; Χρησιμοποίησε αυτό το αντικείμενο

 Αυτό το αντικείμενο της κουζίνας κάνει πολλά περισσότερα πράγματα

Όταν είσαι συνεχώς κλεισμένη μέσα στο σπίτι και δεν βγαίνεις για να πας για δουλειά ή κάπου αλλού, το μόνο πράγμα στο οποίο μπορείς να ξεδώσεις δεν είναι άλλο από τη γυμναστική. Ναι οκ, δεν μπορείς να πας γυμναστήριο, μπορείς να γυμναστείς στο σπίτι όμως. Και αν δεν έχεις εξοπλισμό δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, γιατί μπορείς να χρησιμοποιήσεις πράγματα που βρίσκονται μέσα στο σπίτι σου.

Ήξερες για παράδειγμα πως το τηγάνι μπορεί να χρησιμεύσει και στη γυμναστική εκτός από το να τηγανίσεις αυγά; Ναι ναι καλά διαβάζεις. Αν δεν έχεις εξοπλισμό μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηγάνι της κουζίνας, και ούτε φαντάζεσαι πόσες ασκήσεις μπορείς να κάνεις με αυτό.

Αυτό το σαββατοκύριακο το τηγάνι ξέχασε το από τα μαγειρικά σου σκεύη και χρησιμοποίησε το για να γυμναστείς. Ζέσταμα, ασκήσεις για πόδια και γλουτούς, cardio, καθίσματα, και δεν φαντάζεσαι πόσα ακόμη πράγματα μπορείς να κάνεις με το τηγάνι σου.



Μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η γυμνάστρια Ζωή Δημητράκου μας έδειξε μερικές σούπερ ασκήσεις για ζέσταμα για να ξεκινήσουμε να κάνουμε με το τηγάνι στο σπίτι.

Δες για αρχή το βίντεο παραπάνω για ζέσταμα και άσκηση για πόδια και γλουτούς, ενώ παρακάτω μαζί με πόδια θα κάνεις και cardio με το τηγάνι.