Θέλεις τους κοιλιακούς της Δέσποινας Βανδή; Να πώς θα τους αποκτήσεις

Θέλεις τους κοιλιακούς της Δέσποινας Βανδή; Να πώς θα τους αποκτήσεις

΄Εχει απίστευτο σώμα και το ξέρουμε όλοι.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν από αυτές τις Ελληνίδες celebrities που στην πρώτη καραντίνα μας έδωσαν δύναμη, κουράγιο και έμπνευση. Έμπνευση τόσο στην κουζίνα που μαγείρευε κάθε τόσο ένα σωρό λαχταριστά και πεντανόστιμα πράγματα, αλλά έμπνευση και στο να μάθουμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, ακόμη και αν το μόνο που κάνουμε είναι να μένουμε κλεισμένες στο σπίτι.

Στη διάρκεια της πρώτης καραντίνας μπορεί να μαγείρευε, έκανε όμως και τη γυμναστική της στο σπίτι και ας ήταν κλειστά τα γυμναστήρια. Ασκήσεις για κοιλιακούς, καθίσματα, χέρια, πλάτη, όλα τα γύμναζε η Δέσποινα Βανδή, και μέχρι να έρθει η μέρα που θα φορούσαμε μαγιό ήταν απλά κορμάρα.

Και μας το απέδειξε και μία και δύο και τρεις και χίλιες τρεις φορές ανεβάζοντας όλο το καλοκαίρι φωτογραφίες με μαγιό από την παραλία. Και να πούμε «τι» για το σώμα της; Στα 51 της πια η Δέσποινα Βανδή είναι μια καλλονή και τους γραμμωμένους αυτούς κοιλιακούς ενδεχομένως να τους ζήλευε και μοντέλο της Victoria’s Secret.

Στη δεύτερη καραντίνα η Δέσποινα κάνει ότι και στην πρώτη, και κάθε τόσο ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες από τις ασκήσεις της. Και έχουμε παραδεχτεί πως αρκετά από αυτά τα workouts είναι αρκετά σκληρά. Κάτι τέτοιο συνέβη κι εχθές που είδαμε στο account της τη must άσκηση για γραμμωμένους κοιλιακούς επάνω σε τραμπολίνο.

Δες το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβεις. Όσο για το σώμα της; Απλά δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.