Απόκτησε δυνατά και γυμνασμένα χέρια με αυτό το 20’ βίντεο

Απόκτησε δυνατά και γυμνασμένα χέρια με αυτό το 20’ βίντεο

Σήμερα που κάνει κρύο και χιονίζει γυμνάσου στο σπίτι.

Η αλήθεια είναι πως αν υπάρχει κάτι που η σημερινή μέρα δεν ευνοεί με τίποτα να κάνεις σε εξωτερικό χώρο αυτό είναι το να γυμναστείς. Οι έντονες χιονοπτώσεις στο κέντρο της Αθήνας δυσκόλεψαν πολύ τη σημερινή μέρα, όμως το γεγονός πως βρισκόμαστε σε lockdown μας βοήθησε ιδιαίτερα. Οι μετακινήσεις είναι ούτως ή άλλως περιορισμένες, οπότε εάν υπάρχει ένας λόγος που βγήκες σήμερα, αυτός ήταν για να παίξεις στο χιόνι.

Και δεν σε κατηγορούμε, γιατί η σημερινή μέρα δικαιολογούσε πολύ παιχνίδι και ελάχιστη δουλειά (εάν είχες να κάνεις). Όπως επίσης ξέρουμε πως τώρα που είσαι στο σπίτι σου, δίπλα στο τζάκι με τη ζεστή σου σοκολάτα δύσκολα θα σηκωθείς να κάνεις γυμναστική.

Υπάρχει όμως ένα βίντεο που έχει διάρκεια μόνο είκοσι λεπτά και μπορεί να σε βοηθήσει να γυμνάσεις τα χέρια σου, κάτι που δεν κάνεις και πολύ συχνά. Συνήθως επικεντρωνόμαστε σε ασκήσεις για επίπεδη και γυμνασμένη κοιλιά, αλλά και για τα πόδια. Σήμερα λοιπόν που είσαι στο σπίτι (ή έστω αύριο) και η μετακίνηση 6 δεν είναι εύκολη υπόθεση για υπαίθρια άσκηση, φόρεσε τα ρούχα της γυμναστικής σου, βάλε και τα αθλητικά σου παπούτσια, πάτησε το play στο βίντεο παρακάτω και ετοιμάσου να αποκτήσεις δυνατά χέρια.