Σεμινάρια πάθους για το Σαββατοκύριακο

Σεμινάρια πάθους για το Σαββατοκύριακο

Tango Argentino από τον διάσημο Χιλιανό χορευτή Leonardo Gomez.

Κρύο, καιρός για δύο το Σαββατοκύριακο και τι καλύτερο από το να το περάσετε χορεύοντας αγκαλιά με τον αγαπημένο σας; Θα γυμναστείτε και θα αναθερμάνετε όχι μόνο το σώμα αλλά και την σχέση σας. Γιατί το tango argentino είναι ο πιο ερωτικός χορός.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν μια πρώτη γνωριμία με τον χορό αλλά και την φιλοσοφία του, που είναι πρώτα απ΄όλα επικοινωνία, επαφή, αγκαλιά, συγχρονισμός.

Στο σεμινάριο, ο Leonardo Gomez,θα σας διδάξει τις βασικές τεχνικές του τάνγκο (tecnicas basicas), την σωστή στάση του σώματος (la postura) ώστε να μπορεί να επιτευχθεί μια βαθιά επικοινωνία ανάμεσα στα δύο σώματα, το περπάτημα (la caminada), καθώς και φιγούρες (ocho atras y adelante, etc). Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει συνδυασμός της διδαχθείσας βηματολογίας (combinaciones de los pasos).

Όποια και αν είναι η ηλικία σας, φορέστε μαλακά παπουτσάκια μπαλέτου ή μόνο τις κάλτσες σας, κι αγκαλιαστείτε για ένα φλογερό tango argentino.

Ημέρες και ώρες σεμιναρίου:

Σάββατο 29-01 16:00-19:00 & Κυριακή 30-01 12:00-13:00

Διάρκεια: 6 ώρες

Κόστος: 70 euro και 60 euro για φοιτητές και για ανέργους με κάρτα ΟΑΕΔ

Απαραίτητη η προ-εγγραφή έως τις 26/01 στην γραμματεία του Πολυχώρου Spring People ή στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς 5191041284178 (όνομα: Χριστίνα Χατζηνικολάου)

Πολυχώρος Spring People

Αγαθάρχου 12, Ψυρρή (μετρό Μοναστηράκι)

Τηλ: 210 3252034, springpeople@gmail.com